Forsiden/Solbriller/Prisvenlige sektion
Grid banner
Filtrer og sorter

Solbriller

319
  • Virtuelt Prøverum
  • Nyhed
  • Best sellers
  • Styrke
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 af 319 produkter
Filtrer og sorter
  • Prisvenlige sektion
Sorter efter
Populære valg
Nyhed
Prisvenlige sektion
På lager
Virtuelt Prøverum
Køn
Børn
Kvinder
Mænd
Tilbud
Billige briller
Lagersalg
Outlet
Mærke
Topmærker
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Blå
Bordeaux
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Gunmetal
Hvid
Lilla
Lyserød
Mønster
Roseguld
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Rød
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
98 kr650 kr

Solbriller

Value Collection tilbyder de bedste billige solbriller med styrke online. Value Collection tilbyder mærker, der krydser hinanden på værdi og stil, hvilket gør det nemt at finde dit næste par billige solbriller. I den tilgængelige portefølje af mærker kan du shoppe SmartBuy Collection, Arise Collective, Oh My Woodness! og meget mere og find det rigtige par brillestel af høj kvalitet til både mænd, kvinder og børn. Oplev hundredvis af former og stilarter, der spænder fra både trendy og tidløse rammer. Det er lige blevet nemmere at købe solbriller online.

SmartBuy-kollektion

Dæk alle dine behov med SmartBuy Collection, de tilbyder det bredeste udvalg af solbriller til overkommelige priser med muligheder fra kun 65 kr! Uanset hvor du planlægger at gå hen med dine nye solbriller, er der et stel til enhver lejlighed. Med så lave priser kan du altid investere i et ekstra par! Perfekt, hvis du er en person, der ofte mister sine stel eller foretrækker at skifte stil med jævne mellemrum. Du kan altid se frem til at blande tingene med SmartBuy Collection, det er stort set de bedste billige briller på markedet!

Arise Collective

Arise Collective er et fantastisk mærke, der fokuserer på at lave prisvenlige stel til den modebevidste og frisindede. De sikrer, at der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller stil. Designerne navngiver hver af deres stel efter en by, virkelig et mærke skabt til vagabonder. Disse stel er måske billige, men de er uden tvivl lavet til at holde. Konstrueret og designet i materialer af premium kvalitet og fremstillet i Italien. Serien indeholder italienske acetat-, titanium-, letvægts- og metalrammer af høj kvalitet. Designet af brillestel er definitivt planlagt til at være moderne og tidsløst, perfekt hvis du ønsker noget stilfuldt, og som vil holde i mange år fremover.

Arise Collective er stolt af at være et mærke med en samvittighed. At opsøge og støtte samfundsopbyggende og miljømæssigt gavnlige. Arise Collective er partner i 1% for the Planet, og lover 1% af indtægterne fra salget til at støtte økologiske og miljømæssige nonprofitorganisationer, der er tilknyttet programmet. Hav en god samvittighed ved at vide, at en del af dit køb aktivt gavner sociale formål.

 

Hvad er polariserede solbriller?

Polariserede solbrilleglas er en almindelig teknologi, der anvendes i de fleste solbriller, og de har en revolutionerende evne til at reducere effekten af blænding og uønsket naturligt lys. Inde i glasset er der en kemisk film, der er sat i en lodret retning. Da lysbølgerne reflekteres på det horisontale plan, blokerer det vertikale filter det uønskede lys. Selve glasset ser ikke anderledes ud end almindelig tonet glas, før man ser igennem den, og så kan man se, at synet er mere klart, detaljerne er skarpere, og ubehag ved lysstyrken og svækkende blænding er fjernet.

 

Hvilke solbriller passer til mit ansigt?

At finde det rigtige par solbriller, der passer til dit ansigt, afhænger i virkeligheden af, hvordan din ansigtsform er. Der er nogle grundlæggende regler, som du skal følge for at finde ud af, hvilke stel der passer bedst til netop din ansigtsform. Vi anbefaler, at du kigger vores guide til ansigtsformer igennem for at finde ud af, hvad der passer til dig.

 

Hvordan rengør man solbriller?

Den bedste måde at rengøre et par optiske glas på, ikke kun solbrilleglas, er først at sprøjte rensevæske på glassene. Det behøver ikke at være et bestemt mærke, men det skal være en bestemt glasrensningsvæske. Når du har fået rengøringsvæske, skal du bruge en microfiber rengøringsklud til at tørre eventuelle pletter eller snavs væk i en let cirkulær bevægelse. Det er vigtigt at undgå at rengøre glasset med tøj, væv, papirprodukter eller sæbe, da de nedbryder glassets belægninger.


Virtuelt prøveværktøj


Har du nogensinde været bange for at bestille varer online uden at kunne afprøve dem først? Ingen bekymringer! Du kan prøve solbriller online med vores virtuelle prøveværktøj. Det er en fantastisk måde, hvorpå du kan få en fornemmelse af, hvordan dine stel vil se ud på dit ansigt. Brug værktøjet nemt, optag en 5-sekunders selfie-video, som vil optage et 180-graders billede af dit ansigt. Dette er den bedste måde at få et perspektiv fra øre til øre på, hvordan dine yndlings rammer vil sidde og se ud, mens de sidder på dig. Dette værktøj vil helt sikkert gøre dig mere selvsikker i dit valg.

Shopping med SmartBuyGlasses


Så du har valgt det perfekte par solbriller, og du er klar til at bestille. Gå til kassen, og i løbet af få enkle trin vil du modtage dine nye stel med posten. Ved kassen kan du indtaste alle dine oplysninger, herunder din styrke, hvis du foretrækker solbriller med styrke. Sammen med dine specifikationer for glasbelægning tilbyder vi flere muligheder for solbeskyttelse. Hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp med din brillerecept, skal du blot sende os en besked, så kan vi hjælpe dig! Som en af verdens største optiske forhandlere elsker vi at dele vores to års garanti og 100-dages problemfri returnering. Skulle du have brug for at sende dem tilbage til os. Garantien dækker alle fabrikationsfejl eller problemer, og du skal blot kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Gå aldrig glip af vores seneste dyk i hvad der er trending denne sæson eller shoppingguide på vores blog. Vi tilbyder godt og nyttigt optisk indhold via vores Optical Center, hvor du kan læse artikler om øjensundhed. Dette er briller gjort nemt.