Forsiden/Briller/SmartBuy Kids
Grid banner
Filtrer og sorter

SmartBuy Kids Briller

241
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 af 241 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • SmartBuy Kids
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
42 mm54 mm
Pris
143 kr285 kr

SmartBuy Kids Briller

En ting er at købe briller til voksne, en anden ting er briller til børn. Heldigvis finder du i The SmartBuy Collections sortiment et bredt udvalg af briller.  Du kan være sikker på, at de vil vække begejstring hos de små. Vi har børnebriller i høj kvalitet, vi har runde briller såvel som firkantede, og vores briller kommer i alle regnbuens farver – fra de mest friske til de, der er mere rolige for øjet.

Og det bedste af det hele? Vi har gjort det let for dig at finde præcis de briller, du er på udkig efter.

 

Køb af børnebriller online

Hos The SmartBuy Collection kan du nemlig sortere på kvinder og mænd – og vigtigst af alt i denne sammenhæng: børn! Det gør det let at finde briller til børn. Du kan vælge briller fra nogle af verdens bedste kendte og mest elskede brands, fx Rayban briller. Særligt yngre drenge vil nok også være begejstrede for at se, at man kan få briller fra en af deres helt store helte, Cristiano Ronaldo, fordi hans CR7-kollektion også indgår som en del af vores sortiment. 

Du kan vælge kun de farver, din kære er interesseret i og den form, der passer bedst til dit barns ansigt – runde briller til et firkantet hoved og firkantede til et rundere. 

 

Praktiske overvejelser ved køb af briller til børn

Hvad karakteriserer gode børnebriller? Vi ved alle, at børn har lidt mere krudt i rumpen end os voksne. Der sker meget, og nogle gange sker der skader. Også på briller. Når man vælger briller til børn, giver det derfor mening at kigge efter materiale, der er ekstra holdbart. Taler vi stel, er metal nok stadig det mere holdbare materiale. Taler vi glas, er det ikke så sort-hvidt. 

Brille glas i glas ridses  ikke så let som brilleglas. Men smadres brilleglas i glas, ja så kan det være lidt farligere end hvis linserne havde været i plastik. Der er altså fordele og ulemper ved begge dele, men i sidste ende, vi vil jo nødigt se vores kære med øjenskader, og derfor er der noget,  der taler for brille glas i plastik, når vi taler glas til børnebriller. I forhold til brilleglas i plastik, kan brilleglas af polykarbonat anbefales, idet denne form for glas tilbyder god beskyttelse mod UV-stråling og samtidig let kan tilpasses i forhold til resultatet af en synsprøve.

 

Børnebriller – valg af brilleglas

Vi har enkeltstyrke glas såvel som flerstyrke glas, men før du vælger børnebriller med den ene eller den anden variant, er der nogle vigtige overvejelser, du må gøre dig, før du kan træffe det rigtige valg. 

Det er nemlig svært at vælge de rigtige briller til børn, hvis dit barn ikke først har fået taget en synsprøve. Det er nemlig synsprøven, der afslører ikke alene, om der er problemer med dit barns syns men også, hvad problemets natur måtte være. 

 

Bluelight børnebriller

En interessant mulighed i vores sortiment, som vi ikke kan lade være med at fremhæve er vores bluelight briller. Vores børn lever meget mere i digitaliteten end vi gør og spiller gerne computerspil på tablets og telefoner – og gerne i mange timer ad gangen. Dér bliver de konfronteret med bluelight fra LED-skærme, og det kan påvirke dine børn negativt generelt men mere konkret ved at de får sværere ved at sove – og det vil vi selvfølgelig gerne undgå, og det man man altså med fordel gøre med bluelight briller.

 

Sjove valg indenfor børnebriller

Som sagt tilstræber vi os hos SmartBuyGlasses at have lidt af hvert til de små. I vores sortiment over briller til børn, har vi nogle modeller, som vi af erfaring ved vækker begejstring hos de små. 

En populær mulighed er Brianna med sin firkantede form, der er udført i plastik og kommer i pink, grøn, orange og lilla. 

Mel har også vist sig at være en favorit blandt vores kunder. Mel er rund, i plast og findes i farverne pink, sort-hvid og i en mat, rød farve. 

Og når vi taler om de mest populære briller til børn, kommer vi ikke udenom Rayban briller. Indenfor børnebriller er Ray Ban Kids RY1554 vist et populært og trendy valg – en mulighed for at skille sig ud med stil. Brillen kommer kommer i pink og sort men også i en farvekombination, der er eftertragtet i de lidt ældre segmenter: havana, der gør sig godt til de fleste farver hår og hud. RY1554 er oval, og udført i kvalitetsplast.



I tvivl om, hvilke børnebriller du skal vælge? 

Måske er det ikke helt klart for dig, hvordan du gør det bedste køb, eller hvilke briller, der nu også passer til din kære. Og vi forstår udmærket, at det er vigtigt at få truffet det rigtige valg første gang. Derfor kan du altid besøge vores vores optiske center. Her finder du ikke alene et væld af oplysninger om briller og relaterede temaer. Får du ikke svar på dit spørgsmål her, kan du spørge en optiker. Det kan være, at det er det, der skal til, før du føler dig sikker på, at du har alle de oplysninger, du skal bruge, for at finde de rigtige børnebriller.