Forsiden/Solbriller/Saint Laurent
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Mærke
  • Saint Laurent
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
51 mm69 mm
Pris
2473 kr3136 kr

Saint Laurent Solbriller

Saint Laurent solbriller er et fornemt mærke med en rig historie, der går tilbage til 1960'erne. Saint Laurent blev grundlagt i 1961 af Yves Saint Laurent og Pierre Bergé og blev et af de mest indflydelsesrige navne inden for mode, der skiller sig ud med sit touch af klasse. Mærket tilbyder en kollektion af tidløse solbriller af høj kvalitet til mænd og kvinder, der passer til mange forskellige smagsløg. 

 

 

 

Hvem laver Saint Laurent solbriller?

 

Saint Laurent-solbriller er designet og fremstillet af Kering, et fransk holdingselskab for luksusvarer, tidligere kendt som PPR. Hvert par solbriller er fremstillet af de fineste materialer og designet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Resultatet er et produkt af høj kvalitet, som vil holde i årevis, og som du vil nyde at have på hver dag. 

 

 

 

Mærket tilbyder en række farver at vælge imellem, herunder guld og sølv, og en liste over forskellige stelformer, der passer godt til enhver ansigtsform. Saint Laurents røde cat eye-solbriller er et godt valg, hvis du vil lave et statement med dit outfit. Hvis du derimod er på udkig efter et klassisk og trendy design, må du ikke gå glip af mærkets sorte ovale solbriller, som er et tidløst modetilbehør. 

 

 Er Saint Laurent-solbriller polariserede?

 

Svaret er ja. Saint Laurent-solbriller leveres med polariserede glas, som giver overlegen UV-beskyttelse mod stærkt sollys og reducerer blænding. Polariseringen af glasset beskytter dine øjne og reducerer mængden af lys, der trænger ind gennem glassene, hvilket gør dine solbriller mere behagelige at have på. Du kan også personliggøre materialet i dit Saint Laurent-stel ved at vælge mellem forskellige typer materialer, herunder acetat, metal og plast. Med deres overlegne teknologi tilbyder Saint Laurent-solbriller uovertruffen synsklarhed og komfort, mens de stadig er moderigtige. Hvad venter du på? Køb dit yndlingspar i dag hos SmartBuyGlasses DK.