Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 1470 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Ray-Ban
Alle mærker
Sport
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
382 kr3683 kr

Ray-Ban solbriller

Ray-Ban er en brilleproducent, der blev grundlagt i 1936 af firmaet Bausch & Lomb. Ray-Ban har formået at blive et velkendt mærke, der går tilbage til 1930'erne, da brandet lancerede sin ikoniske Aviator-serie. Gennem årene har mærket altid været på forkant med brille-teknologien. 

 

Ray-Ban Aviator-modellen var beregnet til at dække behovene hos piloter, der havde brug for beskyttelse mod lys i høj højde og høj intensitet under flyvning. Dette gjorde det muligt for piloter at få beskyttelse mod UV-stråler uden at gå på kompromis med deres synlighed. I dag er modellen velkendt, populær og velegnet til alle ansigtsformer. Du kan finde denne model i et stort udvalg af forskellige materialer, former og farver - med Ray-Ban solbriller er der noget for enhver smag.

 

I takt med at Ray-Ban solbriller er blevet mere og mere populære, fortsætter mærket med at forny sig med sine materialer og designs. De introducerer konstant nye modeller og stel, der går videre end og videreudvikler deres ikoniske modeller. Dette har gjort det muligt for Ray-Ban at udvikle sig gennem årene og bevare deres status som fanfavoritter rundt om i verden. Alle Ray-Bans viser flere egenskaber, der gør mærket så populært - ikke kun på grund af deres fantastiske design, men også på grund af deres legendariske holdbarhed, alsidighed og kvalitet.

 

Ray-Ban solbriller er verdenskendte for deres tidløshed. Det er trods alt deres mest klassiske, ikoniske designs, der tiltrækker ros verden over. En stor del af deres ry blev opnået i løbet af 50'erne, da mange Hollywood-skuespillere begyndte at bære Ray-Ban solbriller

 

Med det store udvalg af modeller, som Ray-Ban tilbyder, er der helt sikkert Ray-Ban solbriller til enhver smag! Med SmartBuyGlasses er du sikker på at finde dit næste par Ray-Bans, mens du rider på bølgen med solbriller til kvinder, mænd og børn. På SmartBuyGlasses kan du også gøre brug af et samlet tilskud på dine briller.

 

Hvem laver Ray-Ban solbriller?

 

Selv om Ray-Ban er et amerikansk firma, er Ray-Ban solbriller blevet fremstillet og produceret i årevis af det italienske mærke Luxottica.

 

Luxottica er det største førende mærke inden for brillebranchen med base i den fascinerende metropol Milano. Et mærke, der er vokset eksponentielt og nu fremstiller, producerer og distribuerer ikoniske brillemærker som Persol, Oakley, Versace og Tiffany & Co.

 

Ray-Ban briller begyndte at blive produceret af Luxottica i 1999 hovedsageligt i Italien. Efterhånden som Luxottica voksede, begyndte brilleproducenten at udvide sine fabrikker uden for Italien. I øjeblikket har Luxottica fabrikker i Italien og Kina, hvor Ray-Ban solbriller fremstilles. Alle fabrikker bruger de samme maskiner og materialer til at levere briller af høj kvalitet i hele verden, hvor alle komponenter er individuelt udmålt for at opretholde den høje kvalitet.

 

Luxottica distribuerer Ray-Ban solbriller gennem akkrediterede brilleforhandlere og tredjeparter som f.eks. stormagasiner.

 

Hvordan finder man originale Ray-Ban solbriller?

 

Der er 2 hovedtrin, du skal tage, hvis du vil finde originale Ray-Ban solbriller og undgå at købe briller, der ikke er autentiske:

 

  1. Køb Ray-Ban solbriller fra en autoriseret butik eller en onlineforhandler som SmartBuyGlasses. På hjemmesiden skal du se, om der er nogen indikation på, at forhandleren er en certificeret forhandler af Ray-Ban briller (normalt nederst).
  2. Du kan købe originale Ray-Ban solbriller på det officielle Ray-Ban-websted 

 

Ud over disse trin kan du også autentificere dine Ray-Ban solbriller ved at:

 

  1. Sørg for, at emballagen er komplet, og at det officielle logo er på æsken
  2. Produktmærket skal svare til produktets detaljer
  3. Stellet skal angive model og farve på den ene side
  4. På den anden side af stellet skal der stå "Made in Italy" eller "Made in China" eller CE-certifikatet

 

Disse egenskaber gælder også for Ray-Ban solbriller med styrke, uanset om det er solbriller med enkeltstyrke eller multifokale briller

 

Hvilke Ray-Ban solbriller er de mest populære?

 

De klassiske Ray-Ban solbriller har domineret scenen i mange år, og alle har mindst haft et par på en gang i deres liv. Har du ikke? Så læs videre og opdag nogle af de mest populære Ray-Ban stel, som du kan eje, endda virtuelt med værktøjet Virtual Try-On.  

 

Den første runner-up er Ray-Ban aviator solbriller, mere klassisk kan man ikke være end dette! Selv om de oprindeligt blev lavet for at hjælpe piloter med at se, når de fløj gennem luften, har aviatorstel været populære selv blandt almindelige mennesker med fødderne på jorden. Ray-Ban aviatorbriller er stilfulde og passer til ethvert outfit fra afslappet til formelt. Metalstellet er let og sidder behageligt, et godt par solbriller, der kan passe til stort set alle ansigtsformer. 

 

Så har vi Ray-Ban wayfarer-stellet eller de nye Ray Ban wayfarer solbriller, som stadig er populære den dag i dag. Du kan rocke disse ikoniske Ray Ban på stranden eller til et bryllup, gode til at skjule glædestårer. Hvis du er på udkig efter det klassiske og enkle med et strejf af mystik, så har du fundet det med Ray-Ban wayfarers, der har været en fast bestanddel af Hollywood siden deres begyndelse.

 

Ray-Ban Clubmasters er en anden favorit, og med det semi-rimless stel kan alle bære Clubmaster-solbriller på alle tider af året. Du kan finde Clubmasters i klassisk sort eller brun med guldrammer omkring glassene. 


Blandt disse tidløse stel, som vi har nævnt, har Ray-Ban udvidet sit touch til mange andre stilarter, så du kan finde det rigtige look. Man kan derfor sige at Ray Ban solbriller passer til alle tidspunkter og personer. Glasteknologien har også fulgt med tendenserne for at give den næste synsoplevelse enhver dag på året. Ray-Ban polariserede solbriller hjælper med at reducere blænding, der reflekteres fra flade overflader, som vand, sne eller asfalt. Du kan se cool ud med forskellige farvede polariserede solbriller, samtidig med at du beskytter dine øjne for et forbedret visuelt eventyr.