Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Carrera
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
49 mm69 mm
Pris
353 kr1382 kr

Carrera Solbriller

Carrera solbriller Inspireret af Carrera Panamericana autocracing sporer Carrera solbriller historien om innovation inden for præstationsbriller. Carreras motto er, at der ikke er nogen belønning uden risiko. Heldigvis risikerer du ikke noget, når du køber et nyt par Carrera solbriller. Åh på SmartBuyGlasses er der de bedste Carrera solbriller tilbud.

Carrera solbriller er designet til ekstrem livsstil, så du kan være sikker på deres holdbarhed og levetid. Autentisk design og top håndværk går i hvert par solbriller, så du bruger et mesterværk.

Carrera solbriller: Herres & kvinders kollektion


Variation mangler ikke i Carrera. Vælg mellem et bredt udvalg af trådrammer og samlinger, firkantede rammer, runde rammer eller sømme, så de bedst passer til din ansigtsform. Føj nogle sjove dage til dine dage, og gør dit liv sjovere med Carrera solbriller i guld, rød eller brun eller gradvis linser.

Carrera solbriller til mænd


Carrera solbriller til mænd kombinerer æstetik og ydeevne, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til din daglige slibning. Bedst sælgere som Carrera Grand Prix 2 og Carrera 5003 solbriller er værd at overveje.

Carrera solbriller til damer


Carrera solbriller til kvinder tilføjer en tydelig stil til dit tøj med fokus på form og funktion. Carrera 1001 / S solbriller og Carrera Champion solbriller er et must!

Du ender med at skulle gå rundt i København for at finde dine solbriller. Brug en 2-års garanti og 100-dages returpolitik på Carrera solbriller fra SmartBuyGlasses og få dem leveret til dit hus.