Grid banner
Filtrer og sorter

Versace® Versace Briller

268
1-59 af 268 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Versace
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm59 mm
Pris
479 kr1791 kr

Versace® Versace Briller

Versace briller

 

Milano, verdens hovedstad for mode og design, er hjemsted for luksus modemærket Versace. Det blev grundlagt af Gianni Versace i 1978. Efter Gianni Versace blev myrdet i 1997, blev hans søster, Donatella Versace den kreative direktør, og hans ældre bror, Santo Versace, blev CEO.

Dens luksusstatus stammer fra garanteret kvalitet, og eksklusivt design. Lavet af kvalitetsmaterialer, såsom premium acetat, fine metaller og mere, er Versaces stel blevet ikonisk. Ved tindingerne på hvert par vil du finde Versaces logo, en gylden, pyntet Medusa. En skulptur der er hentet fra græsk mytologi. Medusa er symbol på forførelse og livsfarlig tiltrækning. Versace briller kombinerer moderne trends med en personaliseret følelse, for at skabe deres særlige look.

Versace brillestel

Versace briller er temmelig anderledes, sammenlignet med de briller der tilbydes af de konkurrerende mærker. Versaces brillestel har generelt blødere vinkler, og er ofte mindre og runde. De fleste Versace briller har tynde metalstel, med en kraftig farve, store stel er ikke ret almindeligt for brandet.

Hos SmartBuyGlasses tilbyder vi en bred kollektion af Versace briller, både til kvinder og mænd.

Versace briller til kvinder

Versaces briller til kvinder gør en forskel med deres stilfulde og elegante look, hvilken gør dem til en must accessory for kvinder der er villige til at booste deres image. Versace imponerer ved kun at bruge materialer af den højeste kvalitet. Hvis du ønsker at finde det perfekte stel til dine glas, behøver du ikke lede længere end til VE3186 GB1 og VE1228 1291 modellerne. De har begge den perfekte form, der klæder ethvert ansigt. Hvis du i stedet kan lide guldstel, så tjek disse Versace briller i sort og guld: VE1247 1252. Gulddetaljerne på stængerne giver dette par et royalt look, mens den sorte farve og klassiske form gør disse Versace briller til at bære til hverdagens aktiviteter.