Forsiden/Briller/Tommy Hilfiger
Grid banner
Filtrer og sorter

Tommy Hilfiger Briller

971
1-59 af 971 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Tommy Hilfiger
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
43 mm61 mm
Pris
292 kr1207 kr

Tommy Hilfiger Briller

Tommy Hilfiger briller

 

Tommy Hilfiger blev født i 1951 i New York. Han har bygget sit brand med det velkendte rød, hvide og blå logo, og det er elsket af alle. Tommy Hilfiger briller er lavet af materialer af høj kvalitet som sikrer, at de er både fleksible og holdbare. Oplev Tommy Hilfigers utrolige designs hos SmartBuyGlasses.

Hvorfor vælge Tommy Hilfiger briller?

Forestil dig en smagfuld, lys og sjov livsstil med et par briller fra Tommy Hilfiger. Det er et brand du kan stole på, som skaber velkendte amerikanske styles. De vil ikke alene ændre den måde du ser verden på, men også måden verden ser dig.

De mest populære Tommy Hilfiger stel

Tjek Tommy Hilfiger TH 1488, Tommy Hilfiger TH 1282 og Tommy Hilfiger TH 184 – et par af vores topsælgere. Tommy Hilfigers AU-kollektion har stel der afspejler din legesyge side. Attitude er kernen i brandets identitet, det gælder også for en Tommy Hilfiger jakke!

Shop i dag hos SmartBuyGlasses, der er mange modeller at vælge imellem, hvad enten det drejer sig om udvalget af Tommy Hilfiger briller til mænd eller kvinder. Du har selvfølgelig muligheden for at shoppe i de nyeste kollektioner, men du kan også shoppe i forrige sæsons seneste styles, for færre penge, i vores udsalgs-udvalg. Plus, du kan købe dine Tommy Hilfiger receptbriller med fuldstændig sindsro, når du ved at vi tilbyder en 2-års garanti på alle Tommy Hilfiger solbriller eller styrkebriller du køber, der dækker både stel og glas. Hvis du ændrer mening om dit nye indkøb, kan det let ordnes med vores 100-dages returpolitik.

Hvor meget koster styrkebriller?

Receptbriller kan fås helt ned til 150 kr., og helt op til over 12000 kr. Det afhænger helt af brandet og stilen; nogle brands er meget eksklusive, og du betaler for en kvalitets-finish.

Generelt handler det i sidste ende om dit budget, og hvor ofte du ødelægger eller mister dem. Hvis du har det med at miste dine briller ofte, har du nok ikke lyst til at bruge en masse penge på dem. Men hvis du holder af de finere ting i livet, kan det være et fremragende valg at købe et par af høj værdi.

Vi fører et bredt udvalg, så det passer til alle medlemmer af familien, herunder briller til børn, herrebriller og damebriller. Med vores udvalg, kan du finde noget for enhver.

Hvor kan man købe briller med styrke?

Det bedste sted at købe receptbriller, er hos SmartBuyGlasses, vores online brilleshop. Vi har redskaberne parat, så du kan scanne dine briller og få din nuværende recept, så der er ingen grund til at gå til optikeren – med mindre du har brug for en ny recept! Vi sender til hele landet, og vi tilbyder en online best price garanti, der dækker dig i 14 dage efter dit køb.

Udover styrkebriller, har SmartBuyGlasses også et bredt udvalg af solbriller, med premium brands som Dragon solbriller, Gucci solbriller, Tommy Hilfiger solbriller, Versace solbriller og Polaroid solbriller. Du finder dem i sektionerne for herresolbriller og damesolbriller, i vores onlinebutik.

Hvis du oplever, at dine øjne bliver trætte når du bruger en computer, selvom du bruger receptbriller, kan du have gavn af blue light briller. De er designet til at beskytte dig mod potentielt skadelige blå lys der kommer fra computeren og telefondisplays.

Alle vores varer på lager behandles gennem vores onlinebutik, og kan tage op til tre dage i levering. Forsendelse er inkluderet i prisen, ved bestilling for over 600 kr., og du kan vælge at betale lidt ekstra for at modtage dine briller hurtigere, end den normale post. Vi accepterer de fleste større kreditkort og AfterPay, til alle transaktioner.

At finde det rigtige stel

Hvis du allerede tænker på et stel, kan du nemt søge på vores website og bestille online (så du følger de anbefalede retningslinjer til at stoppe udbredelse af COVID-19). Du kan vælge blandt vores top-brands som Tom Ford, Oakley, Ray-Ban og Persol. Få over 70% i rabat på designerstel i dag hos SmartBuyGlasses.

 

Formen på stellet

De briller du vælger, bør komplimentere dit ansigt, og fremhæve dine bedste ansigtstræk. Før du køber briller online, bør du kende din ansigtsform lidt bedre. Du kan finde ud af, om dit ansigt er ovalt, rundt, diamantformet eller hjerteformet bare ved at kigge dig i spejlet. Bagefter kan du bruge vores guide – den er fyldt med vores anbefalinger til briller der passer til dig!

 

Størrelsen på stellet

Mens du overvejer stelstørrelse efter moden, er det bedst at fastlægge de korrekte mål for dit ansigt. Store stel kan få dit ansigt til at virke mindre, mens små stel kan få dit ansigt til at se større ud. Hvis de er for løse, kan dine briller glide, mens det kan forstyrre blodomløbet og give ubehag, hvis stellet sidder for stramt.

Hvis du har et ældre par briller der passer dig godt, kan du se målene indgraveret ved tindingerne. Det er også værd at bemærke, at dine briller med tiden vil ”give sig”, og blive mere behagelige – så opgivet ikke modet hvis det cool, nye par du lige har købt føles lidt små.

Stellets materiale

Stellet på brillen kan være lavet af plastik, acetat, metal eller titanium. Velkendte mærker som Persol og Tom Ford er kendt for deres førsteklasses materialer – men det er ikke den eneste vej du kan gå, når du køber briller online. Vi taler her om vores SmartBuy collection. De er også lavet af kvalitetsmaterialer, men sælges til en meget lavere pris. Tjek dem ud!

 

Stellets farver

Når du har besluttet dig for dit stels form, størrelse, mærke og materiale, kan du gå videre til at finde den bedste farve til dig. Som regel er de designs du kender og elsker tilgængelige i en lang række farver. Se for eksempel Ray-Bans Wayfarers.

 

Vores tilbud

zFORT™ Blue Light Blocking Briller

Blåt lys er en potentielt skadelig form for lys. Det udsendes naturligt fra solen, men elektroniske apparater (som vi bruger mere og mere tid på hver dag) skaber også meget af det. Blåt lys stråler på en bølgelængde mellem 415nm og 455nm, og kan skade cellerne i din nethinde, hvilket kan føre til tidlig aldring af øjnene, og problemer med synet i fremtiden.

Når vi udsættes for disse skadelige lysstråler, kan det også forårsage en lang række andre helbredsproblemer, herunder dårlig søvn (Ifølge et studie fra 2012 af Harvard Medical School). Find ud af mere om hvordan du beskytter dine øjne mod blåt lys med anti blue light briller fra zFORT™.

Arise HD receptglas

SmartBuyGlasses tilbyder formidabel holdbarhed, vidunderlig klarhed og perfekt syn – alt sammen i de samme glas. Arise HD styrkeglas er lavet til hverdagsbrugeren, men kan også yde avanceret beskyttelse, hvilket gør det perfekt til ethvert eventyr.

Arise Clarity Lens kollektionen er proppet med beskyttende elementer, der giver dig et par uovertrufne receptbriller. Da de er både ridse-resistente og har anti-reflektive lag mod UV 400 og supervandafvisende beskyttelse, kan disse linder med garanti holde dine øjne friske i enhver situation.

Disse glas er også asfæriske, hvilket gør dem tyndere og lettere end mange andre receptglas. De her velfungerende, holdbare glas indeholder en innovativ glasteknologi, som giver optimal klarhed og komfort i storbyjunglen.

Vælg et hvilket som helst stel du kan lide, indtast din recept og vælg Arise Collective som din steltype. Lad os komme i gang!