Forsiden/Briller/Tom Ford
Grid banner
1-59 af 573 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Tom Ford
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm61 mm
Pris
443 kr16040 kr

Tom Ford Briller

Tom Ford briller er det ultimative valg for dem, der ønsker at tilføje luksus, elegance og uovertruffen stil til deres garderobe. Med enkle, men fantastiske stel til både mænd og kvinder vil du føle et øjeblikkeligt boost af selvtillid, så snart du tager brillerne på. Mærket giver dig ekstra mod til at træde ind i et rum og føle dig bemærket, både som professionel og som et modeikon. Tom Ford briller vil virkelig give dig en følelse, som intet andet mærke kan. 

 

Hvem laver Tom Ford briller?

Tom Ford er en amerikansk modedesigner, der har sat sit præg på branchen i løbet af de sidste par årtier. Han er ikke nogen fremmed blandt luksusmodehusene og har haft succesfulde oplevelser i spidsen for Gucci og Saint Laurant

 

I 2005 besluttede han sig for at lancere sit eget mærke, der kombinerer hans højtudviklede ekspertise med hans alsidige stil. Hans kollektioner bringer glamour til et helt nyt niveau, og de Tom Ford brilledesigns, som han producerer, er intet mindre end slanke, fantastiske og innovative. Tom Ford briller bæres derfor af blandt andet kendte og berømte, da brillerne produceres i så høj kvalitet.

 

Ved hjælp af overlegen håndværk og førsteklasses materialer har Tom Ford skabt briller i næsten alle stelformer med et varieret udvalg af markante og neutrale farver. Med stilarter til både kvinder og mænd har Tom Ford gjort et seriøst indtryk i brillebranchen.  

 

Tom Ford briller til kvinder

Enhver professionel, glamourøs kvinde, der ønsker at se lige så godt ud, som hun føler sig, fortjener et par Tom Ford briller. Med deres sofistikerede, elegante design giver de kvinderne mulighed for at beherske et rum og føle intense bølger af selvtillid. 

 

Tom Ford briller til kvinder omfatter et udvalg af metal-, plastik- og acetatstel samt et udvalg af både neutrale og dristige farver. De unikke, feminine stel kan passe til alles stil, uanset lejligheden.

 

Tom Ford cat-eye briller kan tilføje en subtil flirtende følelse til dit outfit, mens firkantede briller vil hjælpe dig med at føle dig bedst muligt ved enhver lejlighed. Der er også runde og pilot-former, som kan tilføje en smule kant til dit klassiske look. Vælg et lyserødt stel for at tilføje en farverig accent til din garderobe, eller vælg en elegant guldmetalstil for at tage ethvert look fra casual til high fashion. 

 

Uanset hvilken stil og farvekombination du vælger, vil Tom Ford briller til kvinder gøre et indtryk og hjælpe dig med at frigøre dit sande potentiale. 

 

Tom Ford briller til mænd

Tom Ford briller til mænd er et af de mest sofistikerede brillemærker til mænd på markedet. De klassiske stilarter passer til enhver begivenhed, og de vil få dig til at føle dig styrket til at yde din bedste indsats hver dag. 

 

Nøglen til succes er måske bare et par nye Tom Ford briller. Når du tager stilfulde Tom Ford brillestel på, vil du ikke kun føle dig klar til at gøre resultater i dine daglige aktiviteter, men du vil også se succesfuld ud over for alle omkring dig. 

 

Fede, sorte, rektangulære stel signalerer, at du er klar til forretning og får dig til at føle dig klar til at påtage dig enhver opgave. Tom Ford laver også briller i en række sjove farver, hvilket giver et kreativt spin til nogle af de mere traditionelle designs. Vælg blå for et legende, unikt look, klar for et mere subtilt udtryk eller vær modig med et rødt stel, der helt sikkert vil have en effekt. 

 

Det er tydeligt gennem Tom Fords kollektion af herrebriller, at designeren bruger sin brede vifte af erfaring til at skabe modeller, der virkelig er unikke. Når du vælger det par, der passer perfekt til dig, ved du, at du vil skille dig ud fra mængden og efterlade et varigt indtryk på verden omkring dig.

 

Hvor meget koster Tom Ford briller?

Tom Ford briller bruger materialer af overlegen kvalitet og præcise kreative processer til at producere briller, der erobrer nutidens luksusmarked. Prisen er en afspejling af mærkets hårde arbejde og dedikation til at skabe briller, der er high fashion og ekstravagante, men samtidig funktionelle i hverdagen. Når du køber Tom Ford briller eller Tom Ford solbriller, ved du, at du får et produkt, der holder i mange år og altid vil være i stil.

 

Hos SmartBuyGlasses forstår vi, at det er en stor beslutning at købe designerbriller. Derfor gør vi alt for at sikre, at du får den bedst mulige shoppingoplevelse. Med vores bedste prisgaranti kan du være sikker på, at du finder Tom Ford briller til den laveste pris på internettet. 

 

Hvor kan man købe Tom Ford briller?

Det bedste sted at købe Tom Ford briller er hos SmartBuyGlasses! Vi tilbyder et stort udvalg af Tom Ford briller til mænd og kvinder, så du vil helt sikkert finde en stil, der passer perfekt til dig. Vi tilbyder også Tom Ford briller i mange klassiske former, som du kender fra din yndlings film eller serie, så du er sikker på at kan finde præcis de rigtige par Tom Ford briller som passer perfekt til dig og dine behov. På SmartBuyGlasses kan du nemt bruge søgefunktionen til at finde frem til den rigtige Tom Ford stel type som du sætter pris på.

 

Hvis du ikke er sikker på, hvilken stil der vil se bedst ud, kan du bruge vores ansigtsformsguide til at lære om de stel, der vil passe bedst til dig. Derudover giver vores virtuelle prøveværktøj teknologi dig mulighed for at se, hvordan mange af Tom Ford stellene vil se ud på dit ansigt, direkte online og i komforten af dit eget hjem! 

 

Hos SmartBuyGlasses kan du også tilføje blue light blocker til mange af de Tom Ford briller, som vi tilbyder, hvilket vil give dig ekstra beskyttelse og reducere øjenbelastning, mens du bruger teknologi.

Med vores 100 dages returret, 2 års garanti, gratis forsendelse og et uovertruffent kundeserviceteam er det både sjovt og nemt at handle hos os.