Forsiden/Briller
Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
64 kr16040 kr

Briller

Det har tidligere været en vanskelig opgave at finde det perfekte par briller med styrke.

 

 

Hvem husker også de dage, hvor man akavet vandrede rundt hos en travl optiker og prøvede det ene par stel efter det andet (mens man prøvede at se sig godt i spejlet for at tjekke stil og pasform uden at se ud, som om man tjekkede sig selv)?



Takket være SmartBuyGlasses og den nyeste optiske teknologi er disse dage forbi. Vores online brillebutik har et stort udvalg af kvalitetsmærkebriller til alle styrkerr, mens vores smarte Virtual Fit-værktøj giver dig mulighed for at prøve så mange stel og briller, du ønsker - så mange gange du vil - og købe briller online med tillid, alt sammen fra din personlige enhed. Du kan derfor prøve alle former for briller, prøv for eksempel et par runde briller.

 

Vi ønsker at hjælpe folk med at opdage og udtrykke deres individualitet gennem deres stel og glas. Derfor har vi indgået et samarbejde med over 180 designerbrands for at give dig den største samling af mode brillestelformer, stilarter, materialer, farver og glasbehandlinger at vælge imellem, alt sammen til nedsatte priser.  

 

For at finde dit perfekte par briller med styrke, skal du besøge os online i dag!

 

Hvordan vælger man den rigtige størrelse stel til briller med styrke?

Når du vil købe briller online, skal du tage et par ting i betragtning. Flere faktorer, herunder rammefarve, model, designer og materiale, kan i høj grad dikteres af personlige præferencer. Andre, såsom stelbredde og størrelsen af dine glas, bestemmes af din styrke, pupillær afstandsmåling (PMD) og ansigtsform.

 

At finde de rigtige briller med styrke begynder med at forstå din styrke. Det er vigtigt at vide, hvad dine briller skal bruges til (f.eks. til at hjælpe dig med at se på afstand eller læse), og hvornår du skal have dine briller på (f.eks. hele dagen eller med jævne mellemrum). Disse oplysninger vil hjælpe dig med at træffe informerede æstetiske beslutninger om det mest hensigtsmæssige mærke, stil, størrelse, pasform, form, glas og materiale (og den deraf følgende vægt) af dine briller.

 

Varmt tip: Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål vedrørende briller eller styrke, mens du handler, kan du spørge en af vores venlige lokale optometrister online via pop-up chatvinduet nederst til højre på vores websted. Vi har også en praktisk guide til ansigtsformer, som du kan bruge som reference!

 

Vores enorme samling af designer briller og glas er omhyggeligt kurateret og kan filtreres efter kategori i vores butik, så du nemt kan skræddersy dine søgeresultater for briller med styrke efter ting som klare briller, blue light briller, solbriller til mænd og solbriller til kvinder samt ansigtsform, mærke/designer, farve, størrelse, pasform og materiale.

 

 

 

Når du ser et stel eller et look, der fanger dit øje, kan du prøve dem ved hjælp af vores fantastiske Virtual Fit-værktøj. Dette giver dig mulighed for at se, hvordan et bestemt par modebriller eller en bestemt glas stil ser ud på din ansigtsform, før du bestiller, så du kan shoppe briller med selvtillid.

 

Hvor kan jeg købe briller med styrke i nærheden af mig?

Du kan shoppe de nyeste designer briller og solbriller online hos SmartBuyGlasses. Vi har arbejdet hårdt for at gøre det hurtigt, sjovt og nemt at købe briller med styrke - det sværeste bliver at begrænse, hvor mange par briller du køber!  

 

Når du handler briller hos os, ønsker vi, at du skal føle dig sikker på dit køb. Derfor tilbyder vi fuld refundering eller ombytning inden for 100 dage - inklusiv briller med styrke (forudsat at dine briller er ubrugte og i originalemballagen).

 

Vi tilbyder også en eksklusiv 24-måneders garanti, der dækker alle fabrikationsfejl på vores briller og solbriller. Vi har også en tre måneders garanti på kontaktlinser. Desuden matcher vi de lavere priser, du finder på nettet, med vores bedste prisgaranti! Hvis du giver os besked inden for 14 dage efter bestillingen, overfører vi forskellen tilbage til din konto.

 

Når du handler hos os, kommer du ikke kun til at se godt ud, men du kan også føle dig godt tilpas. SmartBuyGlasses ændrer verden - et stel ad gangen. Takket være vores kunders støtte har vi doneret briller til en værdi af over 1 million dollars i butiksværdi og arbejder hårdt på at hjælpe med at udrydde forebyggelig blindhed over hele verden. For at opnå dette har vi indgået samarbejde med organisationer som Unite for Sight, Eden Projects og Orbis International for at levere synspleje og briller med styrke i nogle af verdens mest marginaliserede samfund. 

 

Hvor lang tid tager det at få leveret?

Når du bestiller dine briller med styrke, tjekker vi først, om vi har de valgte brillestel på lager på vores sikre lokale lager. Hvis vi ikke har det, skaffer vi et par fra en af vores globale partnere.

 

Når vi har dine stel, vil din ordre gå videre til tilpasningsfasen, hvor dine glas med styrke vil blive fremstillet i overensstemmelse med dine præferencer, f.eks. multifokale glas og add-ons som polariserede glas, og de vil blive tilføjet til dine valgte stel. Hvis din ordre er til klare, ubehandlede glas, vil dine stel springe denne fase over og blive sendt med det samme. 


Alle mærker og modeller kan sendes til internationale og APO/FPO-adresser. Generelt tager internationale leveringer lige så lang tid som indenlandske leveringer. Når din ordre har forladt vores lager med en af vores kurerpartnere, vil du modtage alle sporingsoplysninger og kan forvente levering af dine helt nye briller inden for 5 til 8 arbejdsdage.