Forsiden/Briller/SmartBuy Readers
Grid banner
Filtrer og sorter

SmartBuy Readers Briller

110
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 af 110 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • SmartBuy Readers
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
47 mm54 mm
Pris
139 kr195 kr

SmartBuy Readers Briller

Hos The SmartBuy Collection har vi briller og  til alle typer af mennesker til alle lejligheder og derfor også læsebriller. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af billige læsebriller i vores. Vi har briller i alle former og farver, så du kan være sikker på, at vi har noget, der passer til din ansigtsform, din hud og din hårfarve. Og måske vigtigst af alt: Vi har brillerne, der passer til dit syn.

Vores filtre gør det let at navigere rundt i vores briller og finde en billige læsebriller, der passer til dit behov og falder i din smag. De bøger, du har liggende over i vindueskarmen kan du altså godt for støvet af, for der går ikke lang tid før du kan gå til dem!

 

Hvilke læsebriller skal jeg vælge?

Hvorfor ikke bare gå ned i det lokale supermarked og vælge et par læsebriller der? Når du sælger til alle, rammer du ikke et specifikt behov. Der er ikke en brille, du kan gå ned at købe uden videre, der passer præcis til dit behov. På sigt kan de briller, du kan tage ned fra hylden i dit lokale supermarked faktisk ende med at skade dit syn mere end de gavner det. Netop derfor er det vigtigt med læsebriller, der passer præcis til dig.

En mindre bekymring er, at du får en brille, der ikke passer til formen på dit ansigt eller farven på dit hår eller hud. I værste fald kan du ende kan en brille, der ikke passer til dit udseende og som du derfor ikke rigtig får brugt.

 

Køb læsebriller i høj kvalitet – sådan

Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, er, om du overhovedet har brug for læsebriller. Måske får du lidt hovedpine, når du læser. Det kan være en indikator. Men under alle omstændigheder bør du få foretaget en synsprøve for at se, om du rent faktisk har behov for læsebriller. 

Viser din synsprøve, at du skal have læsebriller, ja så er det godt at vi har billige læsebriller i høj  kvalitet. Uanset hvad din synsprøve viser, har vi læsebriller til dig, og du kan vælge mellem +1.00, +1.50, +2.00, +2.50, +3.00, +3.50.

 

Hvilket materiale og hvilke glas?

Når vi taler om læsebriller, er det faktisk ikke så vigtigt, hvilket materiale du vælger. Bruger du dine læsebriller som læsebriller, kommer de jo kun frem, når du læser. Det gør, at der aldrig er den store chance for at de går i stykker, imens du har dem på. Vælg derfor et stel i metal eller plastik afhængig af, hvad der falder i din smag. Og vælg ligeledes glas i plastik eller i rigtig glas.

Når alt kommer til alt gælder det i forhold til læsebriller om at få valgt et par, der sikrer, at du får dem brugt og ikke skader dit syn yderligere ved overanstrengelse, når du giver dig i kast med din yndlingshobby.

 

Læsebriller pris?

Læsebriller kommer i alle prisklasser og i vores sortiment finder du billigere såvel som dyrere modeller, så du ikke skal gå på kompromis med din læseoplevelse uanset hvilken pris på læsebriller dit budget tillader dig at sigte efter. Nedenfor ser du fx tre gode muligheder, der skulle passe ind i ethvert budget. 

 

Populære læsebriller

Har du svært ved at vælge, hjælper vi dig gerne på vej. Vi har nemlig udvalgt en to-tre briller, som vi mener, at du bør tage et ekstra grundigt kig på, når du er på udkig efter billige læsebriller.

Montana Readers MR69 er et populært valg blandt vores kunder. Der er tale om en læsebrille i høj kvalitet. Læsebrillen er oval, udført i plastik og kommer kun i en stilfuld, sort farve, der er perfekt til biblioteket eller caféen.

Vi kommer heller ikke udenom SmartBuy Readers M0387, når vi taler læsebriller til en lav pris, der er in hos vores kunder. M0387 kommer i fx farver sort, rød og blå. Stellet er firkantet og i plastik.

SmartBuy Readers R69 er formmæssigt så klassisk som læsebriller kan blive. Der er tale om et forholdsvis anonymt, rektangulært stel i plastik, der kun kommer i en stilfuld grå farve. Er du på udkig efter en læsebrille, læser du formentlig, og vil du gerne have en briller, der signalerer, at du er glad for at læse, så er det svært at komme udenom R69.

Briller fra SmartBuy kommer alle med et miljøvenligt etui, der er lavet i genanvendt plast, som du med god samvittighed kan have med på farten. Oveni kommer, at du med et køb af et sæt SmartBuy briller 

 

Besøg vores optiske center

Hvis du har problemer med at finde en brille, der passer til dig, kan du slå et smut forbi vores optiske center. I centret finder du en masse brugbare oplysninger, du kan træffe på, når du skal vælge en brille. Desuden har du mulighed for at tage kontakt til en optiker, som helt sikkert vil kunne hjælpe dig på rette spor og sikre, at du ikke får valgt forkert. Hvem siger køb af læsebriller online skal være besværligt?