Forsiden/Briller/Silhouette
Grid banner
Filtrer og sorter

Silhouette Briller

590
1-59 af 590 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Silhouette
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
46 mm59 mm
Pris
1274 kr4686 kr

Silhouette Briller

Det østrigske brillefirma Silhouette blev grundlagt i 1964 og har skabt sig et troværdigt ry for sin unikke innovative tilgang til produktion af briller og høj kvalitet. Deres briller findes i en række forskellige former og stilarter, der omfatter gammelt og nyt, så du kan give et dynamisk udtryk med det ikoniske design og håndværk fra Silhouette briller. De tilbyder Silhouette briller med full rim, half rim og rimless briller, hvilket giver dig et bredt udvalg af valgmuligheder. 

 

Hvor meget koster Silhouette briller?

Silhouette briller i Danmark kan fås inden for en bred prisklasse, uanset om du ønsker at holde dig under et lavere prisoft eller bruge meget på nogle af deres nyeste og mest avancerede modeller. Når du køber et par Silhouette briller, nyder du ikke kun godt af at modtage dine nye briller, du nyder også godt af et produkt, der er blevet smedet af flammerne af passion, hengivenhed og uafbrudt udvikling gennem de sidste mange årtier. Du vil også se det håndværk, som Silhouette briller er berømte for, når du har dem i hænderne og mærker kvaliteten af opbygningen og hvordan de er sat sammen. 

 

Hvis du køber Silhouette briller hos os, har du som med hele vores sortiment af briller den tryghed at vide, at vores returpolitik giver dig mulighed for at returnere ubrugte briller med originalemballage til enhver tid inden for 100 dage, gratis. Og det gælder også for glas med styrke! Oven i købet ønsker vi, at den glæde, du føler med dine nye briller, skal være vedvarende. Derfor tilbyder vi en 24-måneders garanti, så du ved, at du kan få noget for pengene. Vores bedste prisgaranti betyder, at du kan nyde godt af disse fantastiske ekstraydelser, samtidig med at du sikrer dig den bedste pris. Hvis du finder en anden pris, der slår os online, matcher vi endda prisen for dig. 

 

Er Silhouettes gode briller?

Ikke alene synes vi, at Silhouettes briller er gode, men du kan også selv få et indblik i deres kvalitet ved blot at tage et kig på deres samarbejder gennem årene. Ingen ringere end NASA har haft tillid til Silhouette briller i en sådan grad, at de faktisk har valgt dem som de briller, som rumfærgens besætningsmedlemmer bærer. Deres Titan Minimal Art-briller og solbriller steg triumferende til tops blandt mange konkurrenter, som uden tvivl var lige så desperate efter NASA's godkendelse. De er for alvor blevet sat på prøve og har vist sig at være stort set upåvirkede af de ekstreme momentumskift og G-kraft, som uundgåeligt er en del af NASA's rumforskning. De er virkelig helt utrolige.

 

Når man dykker lidt dybere ned i teknologien bag de fantastiske stel, der anvendes af Silhouette eyewear, er det forståeligt, hvordan de er kommet til at stå i denne position. Deres modeller opfattes globalt som verdens letteste briller og er kendt for at være holdbare, en egenskab, der ikke ofte nævnes i samme sammenhæng som minimalistiske stel. For hele Danmark og andre lande er Silhouette briller en uovertruffen mulighed for at afstemme din lette tilgang til livet med et par lige så vægtløse briller, der går så langt som til at undgå skruer i deres design. 

 

Hvordan ved jeg om mine Silhoette briller er ægte?

 

For at afgøre, om Silhouette-briller er ægte, er der flere vigtige faktorer at overveje:

 

  • Købskilde: Det første skridt er at sikre, at du køber dine Silhouette-briller fra en autoriseret og pålidelig forhandler. Dette reducerer risikoen for at købe kopivarer betydeligt.

 

  • Gravering og logoer: Ægte Silhouette briller vil have præcise graveringer af logoer og modelnumre, ofte placeret på stængerne eller indersiden af stellet. Tjek for eventuelle slående fejl i skrifttypen eller placeringen.

 

  • Kvaliteten af materialer: Silhouette briller er kendt for deres letvægtsdesign og brug af materialer af høj kvalitet som titan og acetat. Ægte briller vil have en solid og holdbar følelse.

 

  • Justerbarhed: Silhouette-briller er kendt for deres fleksible stel, der kan tilpasses individuelle ansigtsformer. Ægte Silhouette briller vil have glatte og præcise justeringsmekanismer.

 

  • Æsken og tilbehør: Ægte Silhouette briller leveres normalt med en kvalitetsæske, rengøringsklud og instruktionsbog.

 

  • Garanti og certifikater: Ægte Silhouette briller bør følge med producentens garantipapirer og eventuelle autenticitetscertifikater.

 

Husk altid at handle hos autoriserede forhandlere, når du køber designerbriller for at minimere risikoen for at ende med kopivarer. Det er også en god idé at sammenligne de købte briller med billeder og beskrivelser på den officielle Silhouette-hjemmeside for at bekræfte deres ægthed.



Hvor er Silhouette fremstillet? 

Silhouette briller ser mod sit hjemland, Østrig, for alle sine behov for at forsyne verden med de bemærkelsesværdige briller, som de er blevet kendt for. Glas og stel udvikles, fremstilles og samles samme sted, og det har de gjort siden virksomhedens opståen. De er i stand til at levere et så poleret produkt til dig ved at implementere ekstremt høje håndværksmæssige standarder og anvende de mest avancerede produktionsteknikker. 

 

Briller fra Silhouette er fremstillet af materialer af optimal kvalitet, der gør det muligt for dem at flytte grænserne for letvægtsbriller. Brillestellene anvender avanceret titanium, der er allergivenligt og giver den bedste balance mellem fleksibilitet og styrke. De anvender også deres SPX®+, der ligner plastik, som er fremstillet ved hjælp af sprøjtestøbning, og som på grund af den lette tilpasning af materialets farve giver dem mulighed for at levere et væld af farver. Materialet er slagfast, allergivenligt og dobbelt så modstandsdygtigt som acetat og kan også tåle at blive udsat for opløsningsmidler. Det særlige SPX®+-materiale betyder også, at de kan opnå en mere poleret finish, der giver en strålende glans. Det er disse små ekstra detaljer, der gør disse tidløse briller til et must-have blandt andre letvægtsbriller

 

Hvem sælger Silhouette briller i nærheden af mig?

Et af de største besværligheder ved at finde dit perfekte par briller online er at spekulere på, om de vil se ens ud på dit ansigt som på modellen på hjemmesiden. Det kan få dig til at lede rundt i alle dine nærmeste gader og indkøbscentre for at finde nålen i høstakken, som er lige præcis dine foretrukne briller. Med SmartBuyGlasses DK kan du få dine Silhouette briller leveret til dig i hele Danmark. Der er ingen grund til at gå rundt og spørge hver enkelt leverandør på gaden, om de har lige præcis denne model briller, fordi du kan bruge vores virtuelle prøveværktøj til at se dine drømmebriller fra alle de vinkler, der er nødvendige for at træffe en beslutning.