Grid banner
1-59 af 1090 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Ray-Ban
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
45 mm62 mm
Pris
479 kr2476 kr

Ray-Ban Briller

Et af de mest beundrede designerbrillemærker, der hersker blandt så mange andre, er Ray-Ban briller. De er respekteret for deres vedvarende evne til at fremstille briller og solbriller af høj kvalitet, der skaber et statement. Virksomheden begyndte sin rejse ud i verden i 1936 i Rochester New York og er nu ejet af en af verdens førende producenter af premium-briller, Luxottica. Ray-Ban briller har nu hovedkvarter i Milano, Italien, der også er kendt som verdens modehovedstad, og er mest kendt for deres Aviator- og Wayfarer-brillelinjer. 

 

Ray-Ban briller har en af de mest fascinerende oprindelseshistorier af alle virksomheder inden for eller uden for designerbrilleverdenen. I 1929 arbejdede en oberst fra det amerikanske luftvåbenkorps ved navn John A. Macready sammen med Bausch & Lomb, en producent af medicinsk udstyr, om at skabe et par solbriller, der var egnet til flyvning. Han havde især brug for, at de kunne reducere himlens blå nuancer og blænding under flyvninger, og at de ikke blev tåget for at mindske piloternes distraktion. I 1936 blev Aviator, det første af Ray-Bans mesterværker, født med grøntonede glas og plaststel.

 

Har alle Ray-Bans brilleglas i glas?

Det er ikke alle Ray-Ban briller, der har brilleglas i glas. Hos SmartBuyGlasses har vi et fantastisk udvalg af glas lavet af enten CR39 eller plast med højt indeks, som du kan vælge imellem, når du køber dine nye briller. Du kan vælge mellem 8 forskellige muligheder, alle med vigtige funktioner, så der er noget, der passer til alles behov. Vi har kvalitetsglas af eget mærke samt Arise HD-kollektionen. 

 

Er plastikglas dog virkelig gode nok? Faktisk er de i mange menneskers øjne overlegne takket være flere fordele. For det første er plastglas langt lettere og sidder derfor mere behageligt på dit ansigt. Tungere briller har en tendens til at glide ned og falde ned fra dit ansigt, hvilket risikerer at beskadige dine dyrebare briller. De er også langt mere holdbare i den forstand, at de knækker og går i stykker langt mindre hyppigt. Dette er en stor overvejelse for voksne og ideelt for Ray-Ban briller til børn.

 

Da plastglas af natur er mindre reflekterende end glas, er de også en god modstander af den blænding, som mange brilleglas i glas brugere lider under. Desuden giver de mulighed for en betydelig større tilpasningsevne, da de er kompatible med et bredere udvalg af stel og er nemmere at farve og indarbejde særlige funktioner i, f.eks. fotokromiske glas. En af hovedårsagerne til, at folk vælger brilleglas i glas, er, at plastik er lettere at ridse end glas. I dag kan denne bekymring dog fjernes takket være tilbuddet om specifikke, ridsefaste belægninger til glas, som du finder blandt vores glas under bestillingsprocessen.

 

Hvor meget koster Ray-Ban briller?

Vores Ray-Ban briller med styrke online fås i et bredt spektrum af priser, så uanset om du har ubegrænset udgiftsfrihed eller ej, kan du finde det rigtige par til dig. Som det er tilfældet med mange af vores andre kvalitetsdesignerglas som Tom Ford og Oakley, giver vores mangfoldighed af produkter selv de mest kræsne shoppere mulighed for at få det, de leder efter. 

 

En af de største ting, som en online forhandler kan give sine potentielle kunder, er ro i sindet. Det er uvurderligt. Vi bestræber os på at præsentere det, og vores returpolitik giver et generøst vindue på 100 dage til at sende dit produkt tilbage, hvis du skulle være utilfreds med det. Og hvis du er tilfreds med produktet, kan du stadig nyde godt af en 24-måneders garanti. Det eneste, der er tilbage at forsikre dig om, er, at du får den bedste pris, ikke sandt? Hvis du finder en bedre pris online end vores, matcher vi den med vores bedste prisgaranti, en fantastisk måde at sikre, at du får en fair aftale.

 

Sørg for at drage fordel af vores udsalgsvarer og flash sale-varer for at snuppe de bedste tilbud på Ray-Ban briller og støde på de laveste priser på disse designerbrands, du kan finde overalt på vores hjemmeside. 

 

Hvor kan jeg prøve Ray-Ban briller?

Hvis du har en smartphone eller pc ved hånden, kan du prøve vores briller på, uanset hvor du befinder dig i verden! Uanset hvor du sidder, står eller ligger lige nu, kan du bruge vores virtuelle prøveværktøj til at se de Ray-Ban briller, du er interesseret i, på dit ansigt. Det er super nemt at gøre ved at følge de trin, som vores websted fører dig igennem.

 

Inden du indsnævrer dit valg af Ray-Ban briller, skal du læse vores guide til ansigtsformer for at få en bedre forståelse af, hvilke stelformer der passer til din ansigtsform og komplimenterer dit overordnede look bedst. Tag også et kig på vores guide om brilletrends for at opnå det nyeste mode-look med vejledning fra eksperterne. 

 

Kan du ikke fornemme, hvordan du ser ud i Ray-Ban briller? Bekymre dig ikke! Du kan bruge vores virtuelle prøveværktøj med alle de briller, du finder på vores websted, så tag en tur med dit nye uundværlige shoppingværktøj og eksperimentér med nye stilarter og mærker. 

 

Hvordan får du Ray-Ban briller med styrke?

Det har aldrig været nemmere at få dine Ray-Ban briller med styrke online. Du skal blot vælge dine nye briller, indtaste dine styrkeoplysninger under betalingsprocessen og vælge dine foretrukne glas, og så er det lige så enkelt som det! Måske mangler du dine oplysninger om pupillær afstand? Det har vi også et værktøj til det! Mål din pupillær afstand ved hjælp af vores online værktøj hurtigt og effektivt. Alt du behøver er et kamera og et kreditkort i standardstørrelse med magnetstribe, og så kan du komme i gang.