Grid banner
1-59 af 256 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Persol
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
45 mm57 mm
Pris
747 kr4052 kr

Persol® Briller

Persol-briller - håndlavet i Italien, lavet af materialer i højeste kvalitet til at skabe raffinerede Persol-mænds briller og Persol-kvindebriller i forskellige stilarter, inklusive de populære retro browline-stilarter.

Persol-briller stammer tilbage til 1917 og er et af de ældste og mest succesrige brillemærker i verden. Dette er et vidnesbyrd om, hvad Giuseppe Ratti har bygget i Torino, Italien.

Persol briller er kendt for overlegen håndværk, og hvert par er håndlavet. Selv i dag har Persol-briller stadig arven fra at blive bygget med præcision og stil.

Persol-briller genkendes af den signatur, sølvpyntede dekoration, der findes på hvert par briller. Dette virksomheds varemærke er overført til nutiden og er det, der gør Persol virkelig genkendelig.

Autentiske persol-briller


Det, der gør Persol-rammer unikke, er den pleje og detalje, de lægger i hver del af brillerne. Brug af italiensk acetat til at fremstille Persol-briller skaber en vidunderlig kombination af naturlige materialer og teknologi. Acetat giver Persol også mulighed for at oprette forskellige farvekombinationer, som du ikke finder andre steder.

Et andet aspekt af Persol-rammer, der skiller sig ud, er deres linser af høj kvalitet. Ved hjælp af optiske materialer af høj kvalitet garanterer Persol overlegen klarhed og holdbarhed i alle deres briller.

Et andet aspekt af Persol-briller, der skiller sig ud, er linser af premium kvalitet. Ved at bruge optiske materialer af høj kvalitet garanterer vi overlegen klarhed og holdbarhed i alle briller.

Se alle Persolacetat-valg fra SmartBuyGlasses, og se hvad der gør dem unikke.

Mest populære Persol-briller


Når det kommer til Persol-briller, er mulighederne ubegrænsede. Nogle af de mest populære stilarter inkluderer Persol PO3012V og Persol PO2374V. Vælg en af ​​disse modeller, så får du de bedste Persol-briller i Danmark.

Du behøver ikke at gå rundt i København for at hente dine Persol-briller, du kan bestille dem på SmartBuyGlasses, du har også 24 måneders garanti, 100 dages problemfri retur og GRATIS forsendelse.