Forsiden/Briller/Oh My Woodness!
Grid banner
Filtrer og sorter

Oh My Woodness! Briller

27
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-27 af 27 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Oh My Woodness!
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
46 mm52 mm
Pris
293 kr515 kr

Oh My Woodness! Briller

SmartBuyGlasses gør det let for dig at finde lige briller i træ. Vi har træbriller i flere forskellige nuancer og runde briller såvel som rektangulære, så der er et stel, der passer til formen på dit ansigt. 

Vi har gjort køb af briller i træ online let og vores veludviklede filtreringssystem gør det let at indsnævre mulighederne, således at du hurtigt finder frem til det stel, du går og drømmer om.

Briller i træ er perfekt til den, der ønsker at lade sin kærlighed til miljø og omverden stråle.

 

Hvorfor vælge briller i træ?

Træbriller er meget mere end bare bambus briller. Denne form for briller er blevet særligt populære over de seneste år, og der er altså  rigtig mange gode grunde til at kigge efter briller i træ. 

 

Holdbarhed

Briller i træ er blandt de mere holdbare of slagsen of bøjes ikke lige så let så fx tyndere metalstel. Kig efter stel i træ, der er af så få stykker som muligt, så der er så få steder som muligt, hvor de potentielt kan gå fra hinanden.

 

Lette og komfortable

Stel i træ er ofte utroligt lette og ofte vil du slet ikke bemærke, at du har dem på. Briller i træ er også meget komfortable. Tænk på, hvor rart det er at røre ved overfladen på et stykke olieret eller lakeret træ.

 

Mange valgmuligheder

Træbriller kommer i mange forskellige farver og mange forskellige nuancer. Du kan derfor være sikker på, at der også er en briller i træ, der stemmer overens med dine ønsker. 

Det gode ved træ er, at det altid giver en dejlig varme. Tænk bare på, hvad det kan gøre ved et anonymt og koldt rum i et hus at få tilføjet lidt eg eller træ i valnød. Træbriller kan også løfte dit look, da det og spille fint sammen med din huds nuancer.

BONUS: Skulle du pludselig få lyst til en brille, der er lidt mørkere end den, du egentlig har valgt, ja så kan du med naturlig farve eller olie selv redesigne dine briller efter ønske.

 

Et miljøvenligt eller bæredygtigt alternativ

Træ er et naturligt materiale og er forholdsvis let nedbrydeligt. Det gør det til et mere miljøvenligt alternativt end fx plastik og i særdeleshed briller i polycarbonat, der i nedbrydning kan producere carcinogener.

 

Træbrillens svagheder

Det kan godt se ud som om, at der kun er fordele ved briller i træ, men der er altså også et par ting, du gør klogt i at være opmærksom på. Stel i træ kan gå i stykker, hvis de bliver tabt eller støder mod noget hårdt. Her adskiller de sig ikke meget fra briller i metal. Træbriller er desuden meget følsomme overfor varme, hvorfor det ikke er en god idé at lægge dem i nærheden af noget varmt eller bag forruden på din bil.

Hvis du er bekymret over eventuelle svagheder ved træ men stadig ikke helt kan slippe idéen om et par briller i træ, der kan tilføje lidt ekstra varme til dit ansigt og look mere generelt, bør du tage et kig på bambus briller. Briller i bambus er yderst stærke.

 

Tre gode muligheder

Mercedes M 8003 D (mænd) er en rektangulær briller en en fin og varm brun farve, der hverken er for lys eller for mørk og derfor passer til det meste hår og hud.

 

Oh My Woodness! Westgate C3 LS2910 er en fancy, men stadig klassisk smuk, brille. Brillen er rektangulært men med fine rundinger. Briller kommer i en mørkere grå farve, der går særligt godt med lyst år.

 

Oh My Woodness! Etosha/V C6 LS2920 er en oval briller i en mørkere træfarve. Brillen er stilfuld og giver varme til enhver, der bærer den. 

 

Alle ovenstående modeller vil tilføje noget nyt til din garderobe og foruden deres funktion som brille være et smagfuldt prop, du kan bruge til at pifte ethvert outfit lidt op.



Som om miljøvenlig- og bæredygtighed ikke var nok....

Briller fra Oh My Woodness! er ikke bare miljøvenlige og et godt, bæredygtigt alternativ i sig selv. Køber du briller fra dette brand, hjælper du samtidig med at gøre verden til et bedre sted. Oh My Woodness! arbejder sammen med Eden Reforestation Projekt, der redder liv ved at plante træer i lande som Haiti, Madagascar  og Nepal.

 

Stadig i tvivl om det er det rette valg for dig?

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilket stel, der er det rigtige – særligt, når der er så mange. Vi har fremhævet nogle af de ting, der taler for at vælge briller i træ og nogle af dem, der ikke taler for at gå med en brille i dette materiale. Hvis du stadig er i tvivl kan vi anbefale dig at tage et kig i vores købsguide, hvor du bl.a. kan tage et kig i vores lookbook eller slå et smut forbi vores virtuelle prøverum.

Alternativ er der vores optiske center, hvor du også finder en masse information og har mulighed for at tale med en optiker, hvis det er det, du har behov for. Hvem sagde, at du skal gå på kompromis med købsoplevelsen eller at det skulle være besværligt at købe billige briller online?