Grid banner
Filtrer og sorter

Oakley Briller

568
1-59 af 568 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Oakley
Alle mærker
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
335 kr2223 kr

Oakley Briller

Oakley skaber performance briller, der giver dig både stil og udholdenhed. Du kender måske allerede the Oakley grip. Oakley briller, ligesom de populære Oakley solbriller, fås også til dine daglige behov for briller hele året rundt, uanset din styrke, de perfekte briller. 

 

Det aerodynamiske design og den avancerede glasteknologi giver dig en højtydende komfort, der holder hele dagen. Gamle som nye Oakley briller kan bruges hvor som helst og når som helst og bruges endda af professionelle sportsfolk..

 

Du finder klassiske og moderne steldesigns til at beskytte dine øjne med stil, der passer til enhver lejlighed og ethvert eventyr.

 

Det eneste du behøver for at købe Oakley briller online er din aktuelle styrke og pupilafstand. Du kan shoppe udvalget hos SmartBuyGlasses for både mænd og kvinder for at finde det par Oakley briller, der passer bedst til dig.

 

Er Oakley briller CSA-godkendt?

Øjenrelaterede skader er meget almindelige i visse arbejdsmiljøer. CSA-standarderne for briller hjælper arbejdstagere og virksomheder med at finde beskyttelsesbriller til at forebygge øjenskader. 

 

CSA-standarderne omfatter sikkerhedsbriller, beskyttelsesbriller og ansigtsmasker. Der findes forskellige CSA-niveauer for beskyttelsesbriller, men de har alle til formål at hjælpe med at beskytte dit syn. 

 

Selv om Oakley briller er kendt for deres robuste, modstandsdygtige stel og kvalitetsglas, er det ikke alle stel, der er certificeret. CSA- eller ANSI-standarder kræver, at brillerne skal opfylde strenge krav til slagfasthed og visuel klarhed. 

 

De fleste Oakley solbriller er ANSI-godkendte, hvilket gør dem til et par fantastiske sportsbriller til at nyde udendørslivet. 

 

Selv om mange Oakley briller ikke opfylder CSA-standarderne, er de stadig et holdbare par briller med styrke med forskellige steldesigns og glasbelægninger.  

 

Hvis du specifikt leder efter sikkerhedsbriller, skal du ikke være bekymret. Mange Oakley briller betragtes stadig som sikkerhedsbriller. Lad os se hvordan. 



Er Oakley briller sikkerhedsbriller

Ja, men det er ikke alle Oakley briller med styrke, der betragtes som sikkerhedsbriller (som vi kort har nævnt).  

 

  1. For at blive certificeret som sikkerhedsbriller skal brillerne opfylde CSA- eller ANSI-kravene.
  2. Du kan finde Oakleys ANSI-kollektion af briller med styrke og solbriller ved at læse produktbeskrivelsen.
  3. Selv om mange stel opfylder standarderne for slagfasthed, skal både stel og glas være certificeret for at blive klassificeret som sikkerhedsbriller.
  4. Oakley sikkerhedsbriller, såsom Industrial M Frame 3.0 eller Det Cord Industrial, er certificerede sikkerhedsbriller.

 

Oakley briller er stødsikre og holdbare til daglig brug og sportsaktiviteter. Hvis du stadig ikke er overbevist, er her et par grunde til, at Oakley briller er et køb værd.  

 

Er Oakley briller det værd?

Du har måske allerede hørt om fordelene ved Oakley solbriller, og hvorfor de er gode sportsbriller. Her er de vigtigste grunde:

 

  1. De har stærke stel og beskyttende glas, der sikrer, at dine sportsaktiviteter leves fuldt ud.
  2. De indeholder banebrydende glasteknologi for at maksimere den visuelle ydeevne. Prøv Oakley PRIZM-glas eller polariserede solbriller.
  3. Oakley briller med styrke er designet til at give ekstra komfort og et slankt look

 

Så hvis du allerede er vild med mærkets solbrillekollektioner og ønsker et par til hverdagsbrug, så er Oakley briller et godt valg. Her er flere grunde til, at vi elsker dem:

 

- Glassene er belagt med kvalitets-, antirefleks- og antiridsebelægninger.

- Der findes en række forskellige størrelser af Oakley briller med styrke til små ansigter eller andre ansigtstræk som Oakley Asian Fit briller

- Alle i familien kan få glæde af et par. 

- Oakley briller passer til en række forskellige styrker.

 

Har du en lidt mere krævende styrke, f.eks. multifokale glas? Så vil du blive glad for at høre, at Oakley er her for at redde dagen.

 

Laver Oakley også bifokale briller? 

Oakley briller passer til enkeltstyrke og multifokale styrker og giver den samme kvalitet som alle andre Oakley briller med plano glas. 

 

Mens bifokalbriller kun hjælper med at korrigere to syner, omfatter progressive glas den mellemliggende korrektion. Desuden har progressive glas ikke nogen synlige linjer på glassene. Af disse grunde foretrækker mange progressive briller frem for bifokale briller. 

 

Med SmartBuyGlasses kan du vælge de Oakley briller, du foretrækker, og tilføje den styrke, du har brug for. 

 

Hvis du har brug for en ny synsprøve, skal du gå til din optiker. Når du har afklaret din styrke, skal du blot indtaste dine oplysninger manuelt eller uploade en kopi til det par briller, du holder mest af. Husk at du altid kan spørge vores autoriserede optikere.


Når du har klikket på købsknappen, er det kun et spørgsmål om tid, før du får dit nye par Oakley briller!