Grid banner
Filtrer og sorter

HUGO Briller

248
1-59 af 248 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • HUGO
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm59 mm
Pris
390 kr1120 kr

HUGO Briller

Hugo by Hugo Boss briller

 

Hugo by Hugo Boss 0088 er som en klog ugle. Pæn, rolig fremtoning, men der foregår en masse bag øjnene. Tankerne raser, og må fastholdes. Idéerne flyver og må tæmmes. Men når disse Hugo by Hugo Boss for alvor træder i karakter, så er det uforfalsket magi. Hvad enten det handler om at træde ned i spa-badet eller ind på natklubben, bestyrelseslokalet eller konferencecenteret, så er der en umiskendelig fornemmelse af, at de skal et meget bedre sted hen snart.

Magien ved runde glas er virkeligt visdommens look, og disse Hugo by Hugo Boss briller søger at fange og destillere den. Fra arkitekter til mesterdesignere, skuespillere til forfattere, så er de runde briller i sandheden mysteriets arketype. Ikke bare et tilfældigt mysterium, som hvor et barn kan gemme et sæt bilnøgler, men et ægte mysterium – som hvordan en person kan være så forbandet magnetisk. Få styr på disse Hugo by Hugo Boss i dag.

Hugo Boss briller

Det er ikke svært at se, hvorfor Hugo by Hugo Boss 0089 i sort er en af vores topsælgere. Med en stærk ramme, men en tilspidsende tinding, præsenterer de et look der vandrer på en knivsæg af power. En subtil kant gives til et look af rå intellektualisme, og veludviklet potentiale, der tillader den rigtige bærer at ende med at se ud som intet mindre end en million dollars. Den stærke, sorte overflade er dygtigt modsvaret af remme i hvidt, hvilket giver forløsning, og visioner om renhed på samme tid. Disse Hugo by Hugo Boss styrkebriller leger ikke alene med vores opfattelse af styrke og magt – de søger fuldstændigt at udskifte og redefinere den.

Hugo Boss stel

For et strejf af cool farve, skal du prøve Hugo by Hugo Boss 0041 i blå. Briller af høj kvalitet behøver ikke at være sorte for at gøre indtryk. Nogle gange er det største indtryk man overhovedet kan give, at lykkes med at prøve noget anderledes. Den cool blå farve på disse Hugo by Hugo Boss briller er som et afslappet hav der møder en inspirerende skyline. Den fremkalder tillid, og nærer forhold. Det kunne muligvis være dit hemmelige våben.