Forsiden/Briller/Emporio Armani
Grid banner
Filtrer og sorter

Emporio Armani® Briller

276
1-59 af 276 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Emporio Armani
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
48 mm57 mm
Pris
365 kr1642 kr

Emporio Armani® Briller

Briller fra Emporio Armani

Armani mærket blev skabt i af Giorgio Armani i 1975. Det startede ud med dets kollektion af tøj, Giorgio Armani, som siden fik følgeskab af Emporio Armani briller og Armani Jeans. Dette mærke har gennem tiden stylet mange kendte personer såsom Leonardo DiCaprio i filmen 'Wolf of Wall Street'. Armani er kendt for et skarpt design med stramme linjer og skulderpuder, som giver et 'power suit' look. Dette look var meget populært blandt eliten i 80’erne og 90’erne.

 

 

Emporio Armani briller til mænd og kvinder

Armani mærket har designet alt fra tøj til tilbehør, parfume og selv ting til din bolig. Briller fra Emporio Armani, og briller med styrke, er en ekstraordinær  kollektion. Den har alt når det kommer til eklektiske stel, som pilot eller cat eye og meget meget mere! 

 

 

Emporio Armani briller til mænd

“Elegance er ikke det at blive set, men at blive husket” er et berømt citat fra designeren Giorgio Armani. Når det kommer til briller fra Emporio Armani  til mænd, er de mest populære Emporio Armani EA3038 og Emporio Armani EA3034

 

 

Emporio Armani briller til kvinder

Bemærkelsesværdige briller fra Emporio Armani til kvinder er blandt andet Emporio Armani EA3079 5026 og Emporio Armani EA3099.

Ejer du et par briller fra Emporio Armani ejer du en lille smule luksus. Om du er til et vigtigt møde eller ude i byen, så er det sofistikerede look som et par briller fra Emporio Armani  med garanti med til at drive dig fremad. Her hos SmartBuyGlasses giver vi dig de laveste priser på alle de bedste mærker. Vi har 24 måneders garanti, og 100 dages returret.