Grid banner
1-59 af 757 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • BOSS
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
47 mm60 mm
Pris
286 kr3524 kr

BOSS Briller

Hugo fra Hugo Boss briller

De sorte “The Hugo” 0088 fra Hugo Boss er som en klog ugle. Fin, præsentabel men med så meget mere end man kan se med det blotte øje. Tanker og ideer flyver afsted og skal fanges, og når Hugo fra Hugo Boss virkelig får lov til at komme til sin ret er det ren magi. Om man er på vej til spa eller til natklubben, mødelokalet eller konferencecentret, er der altid den følelse at man er på vej til noget meget bedre. 

Magien ved runde glas giver en et klogt og vist udtryk, og disse Hugo af Hugo Boss fanger virkelig denne essens. Fra arkitekter til designere, skuespillere og forfattere, de runde briller giver virkelig en et mystisk og fængende udseende. Ikke bare hverdagsmystik, som hvor et spædbarn har gemt nøglerne, men et virkelig mysterie, såsom hvordan en person kan være så fængende. Prøv brillerne Hugo fra Hugo Boss i dag.

 

Briller fra Hugo Boss

Det er ikke svært at se hvorfor Hugo af Hugo Boss er en af vores bedst sælgende briller. Med et stærkt stel, giver de indtryk af den balancering på knivsæggen som magt er. De giver et subtilt hint til det stærke look af ren intellekt. Dette vil gøre at du ligner en million. Den mørke farve bliver brudt af de hvide striber, hvilket giver et rent udtryk. Disse Hugo af Hugo Boss briller med styrke leger ikke kun med vores opfattelse af magt, de vil give den en helt ny definition.

 

Hugo Boss stel

Få et snert af seje farver med Hugo af Hugo Boss  0041 i blå. Briller i fantastisk kvalitet behøver ikke at væres sorte for give et indtryk. Nogle gange er det største indtryk når man prøver noget andet. Den kølige blå farve på disse Hugo af Hugo Boss er som det afslappende hav der møder en inspirerende himmel. Den giver en følelse af tryghed, og familiratitet. Det kunne blive dit hemmelige våben.

Etnia Barcelona brillerne er også præsentable og fine, samtidig med at de har en mere liberal farve. Navngivet efter sjove steder som man skal se og opleve, gør at disse briller altid vil give følelsen af at rejse og mysterier.