Filtrer og sorter
Sorter efter
Køn
Tilbud
Mærke
  • Tous
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
51 mm54 mm
Pris
697 kr697 kr

Tous Briller

Briller

 

Styrkebriller

Er du på udkig efter et par nye briller med styrke? Hos SmartBuyGlasses har vi fundet ud af, at den mest almindelige årsag er, at du har mistet dit nuværende par, og har brug for en erstatning. Derfor kan det en rigtig god idé, at have et par ekstra sæt ved hånden, hvis du pludselig kommer i bekneb. Heldigvis har vi hos SmartBuyGlasses et bredt udvalg af billige briller til rimelige priser, der gør dette muligt!

Dine briller skal være en forlængelse af din stil. Og som alt andet du har på, skal det have et formål. Selvfølgelig er brillerne til for at afhjælpe dårligt syn, men derfor behøver de jo ikke at være klodsede og uden stil. Dine briller skal tiltale dig, og du skal have det godt med at have dem på.

Man kan finde et par briller der passer alle, og det der gør dine unikke, er at de klæder dig perfekt, og er særligt tilpasset til at forbedre dit syn. Præcis som ved mange solbrillemærker, kan du finde dyre designerbriller, eller du kan købe nogle nogle der er mere funktionelle end stilfulde. Valget er helt op til dig og til din personlige fornemmelse for stil.

Receptbriller er noget som man er nødt til at have på det meste af tiden, så det er vigtigt, at de er behagelige at have på. Generelt skal de være lette, og passe til dit ansigt. Ved at bruge vores virtuelle prøverum, kan du se hvordan brillerne passer til dit ansigt. Alt hvad du skal bruge er en kort video (som regel kan omkring 5 sekunder gøre det), og så kan du prøve parret på dit ansigt virtuelt, og se hvordan de ser ud. Du kan endda tage et billede og sende det til dine venner og familie, og få deres råd!

Med meget populære mærker som Ray-Ban briller, Oakley, Calvin Klein, Persol, Versace, Tommy Hilfiger og mange andre, er det nemt at finde et mærke der passer til dit budget og din stil. Når man køber styrkebriller, er der mange der godt kan lide at købe et nyt par solbriller samtidigt. Ved at købe brillerne samlet, kan du få dine almindelige briller og dine solbriller indstillet efter din recept på samme tid, hvilket kan spare dig for meget tid.

Da SmartBuyGlasses er en anerkendt online forhandler af Medibank og Bupa, kan du opnå en rabat på styrkebriller, solbriller og kontaktlinser. Når sådan nogle rabatter tilbydes, kan det være en god idé at gøre brug af dem. Hvorfor ikke gå efter det par du har haft udkig efter i noget tid? Der er intet tidspunkt som lige nu!

Findes der styrkebriller der er velegnet til sport?

Beskyttelse af øjnene under sport er meget vigtigt, især hvis du dyrker noget, hvor små genstande konstant flyver omkring dit ansigt, som squash, tennis eller cricket. Hvis du har behov for styrkeglas, så kan nogle af disse sportsgrene være svære at dyrke, da briller kan udgøre en større risiko, end ikke at bære dem! Men hvis du ikke har dem på, så ryger din chance for at ramme bolden. Engang var det sådan, at man måtte bære store ”laboratorie-briller” henover glassene, men nu kan du få nogle der egner sig til sport.

Hvis du er svømmer, kan du få vandtætte svømmebriller, samtidig med dine styrkeglas, så du kan se klart under vandet. De kan give dig en helt ny oplevelse, især hvis du svømmer i havet, hvor du aldrig ved hvad du kan få at se!

Styrkebriller kan være helt afgørende hvis du løber. Du behøver ikke længere at finde dig i svedige briller, der glider ned ad dit ansigt, eller et løstsiddende par der hopper rundt mens du løber på banen.

 

Hvilke stel er tilgængelige for styrkebriller?

Stellet til dine styrkebriller, er nøglen til hvad der klæder dig. Du kan vælge ud fra stelmaterialet først, da mange mennesker foretrækker enten en i metal eller plastik, og det er de to mest almindelige materialer. Men hvis du føler dig eventyrlysten, kan du også tjekke stel af træ, titanium eller acetat.

Bagefter kan du kigge på formen. De er meget forskellige, og du kan bruge vores virtuelle prøverum til at se hvilken stil i stel der passer bedst til dit ansigt. Eller du kan fuldstændig ignorere det, og vælge en form du kan lide! De mest populære stel er pilot, Aviator og Wayfarer, med runde katteøjne og de firkantede på andenpladsen.

Endelig skal du beslutte dig for en farve. Du kan vælge en farve der fremhæver din øjenfarve, eller du kan bare vælge en farve du kan lide. Hvis du køber flere par, skal de farver du vælger helst være forskellige, så du kan bruge dem til forskelligt tøj. Hvis du ikke er begejstret for de vildere farver, vil vi foreslå en enkelt sort, og så enten en lys grå, eller en dyb brun. Men hvis du kan lide en farveeksplosion, er det kun fantasien der sætter grænser!

Hvor meget koster styrkebriller?

Styrkebriller kan fås til så lidt som 150 kr., og til over 1500 kr. Det afhænger alt sammen af mærket og stilen. Nogle mærker er ganske dyre, og du betaler for en finish af høj kvalitet.

Generelt kommer det hele an på dit budget, og hvor ofte du ødelægger eller mister dem. Hvis du ofte mister dine briller, kan det nok bedst svare sig ikke at bruge en masse penge, og købe billige briller. Men kan du lide at omgive dig med luksus, kan det være et oplagt valg at købe briller af høj værdi.

Vi fører et stort udvalg af briller, der passer til alle i familien, herunder børnebriller, herrebriller og damebriller. Med vores udvalg kan du finde noget til alle.

Hvor køber man receptbriller?

Det bedste sted at købe styrkebriller er hos SmartBuyGlasses, vores online brillebutik. Vi har de redskaber der skal til, så du kan scanne dine briller og få din nuværende recept, så du ikke behøver at gå til en optiker – med mindre du har brug for en ny recept! Vi leverer overalt, on vi tilbyder en online prisgaranti, som dækker i 14 dage efter dit køb.

Udover receptbriller har SmartBuyGlasses et bredt udvalg af solbriller, inklusive store mærker som Dragon solbriller, Gucci solbriller, Versace solbriller, polariserede solbriller og Ray-Ban briller. Du kan finde dem i henholdsvis herresolbriller eller damesolbriller sektionerne i vores online butik.

Hvis du oplever, at dine øjne bliver trætte når du bruger en computer, selvom du bruger styrkebriller, kan du have gavn af blue light briller. Disse er designet til at beskytte dig mod det potentielt skadelige blå lys der kommer fra displayet på computere og telefoner.

Alle vores varer på lager behandles i vores online butik på 2 dage, og tager omkring 3 dage om levering. Forsendelsen er inkluderet for alle bestillinger over 650 kr., og du kan vælge at betale lidt ekstra for at modtage dine briller hurtigere, end ved standardlevering. Vi godtager de fleste større betalingskort for alle betalinger.