1-59 af 401 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Coach
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
48 mm58 mm
Pris
487 kr1209 kr

Coach® Briller

Oplev blandingen af sofistikering og moderne særpræg

Coach-briller tilbyder et alsidigt sortiment, der problemfrit overgår fra klassiske til moderne stilarter. Disse Coach-briller er designet til at tilføre hverdagen raffinement og flair. Udforsk SmartBuyGlasses udvalg af Coach-brillestel for at opdage varig komfort og stil.

 

En New York-arv forvandlet til briller

Coach's brillekollektion er inspireret af New Yorks pulserende energi og afspejler byens rige arv og banebrydende design. Siden starten i 1941 i New York har Coach fremstillet stilfulde designerbriller, der er indbegrebet af autentisk amerikansk stil. Disse briller er moderigtige og bygget til at holde ved hjælp af holdbare materialer. 

 

Hvert par er designet med en unik personlighed med funklende indlæg, præcis lasergravering og jordnære farver, der er omhyggeligt afbalanceret for komfort og en dejlig synsoplevelse. Giv din stil et løft denne sæson med briller som CoachHC6139U 5661 og CoachHC5161TD Asian Fit 9048, der alle fås hos SmartBuyGlasses.

 


Coach® Briller - Ofte stillede spørgsmål

Ja, Coach producerer briller af høj kvalitet. Producenten af Coach-briller er det italienske firma EssilorLuxottica. Coach-solbriller er fremstillet af førsteklasses, holdbare og miljøvenlige materialer kombineret med UV-beskyttende glas.

Coach-produkter er designet til at sikre tilfredshed og service. De tilbyder et års garanti på alle produkter, der er købt online eller i en detail- eller outletbutik. Denne garanti dækker produktionsfejl ved onlinekøb og giver mulighed for returnering og tilbagebetaling inden for den angivne tidsramme.

 Selvom Coach unægtelig er et velkendt og respekteret modebrand, er det ikke altid klassificeret som et rent luksusbrand på linje med Chanel eller Hermes. Coach har dog en fremtrædende position inden for mode og tilbyder produkter af høj kvalitet, der bygger bro mellem luksus og tilgængelighed.