• GRATIS LEVERING
  • - Hurtig indlandsk og international levering*
  • - Sikker leveringsservice med ordresporing fra ledende leveringsfirmaer
  • - GRATIS LEVERING af solbriller og briller for ordrer over 460 kr
  • Mere Information >
 • 100 DAGES RETURRET
  • - Nem, ubesværet returnering inden for 100 dage
  • - 2 års garanti på ALLE solbriller og briller
  • - 2 år garanti på ALLE produkter købt med styrke
  • - 3 Måneders Garanti på ALLE kontaktlinser
  • Mere Information >
 • PRISGARANTI
 • GRATIS GLAS
  • Vi tilbyder gratis på alle briller med recept. Vi giver mulighed for at opgradere og tilføje funktioner under kassen. Vi gjør shopping online for dine briller enkel, effektiv og sikker.

Leder du efter "optiker i nærheden af ​​mig"? Her er du kun et klik væk fra en optiker!

Du behøver ikke længere søge efter en optiker i nærheden af ​​mig. Bare spørg vores certificerede øjenplejepersonale et spørgsmål og få al den hjælp du har brug for uden engang at forlade huset.

 

Vi er stolte af at introducere dig til vores nye optiker online. De er fuldt kvalificerede til at hjælpe med alle slags øjenplejeproblemer og er meget venlige og professionelle! Vores gratis online optiker tilbyder den perfekte løsning til alle dine øjenplejebehov, selv i weekender, når andre optikere er lukket. Du har nu øjeblikkelig adgang til online optisk support. Det er også tilgængeligt til børns øjenpleje online for at besvare eventuelle spørgsmål, du har om at købe briller til dine små. Alt hvad du skal gøre er at sende dit spørgsmål til vores optiker sammen med dine kontaktoplysninger, og de vender tilbage til dig med et svar så hurtigt som muligt!

En anden bonus er, at du kan glemme billige optikere, fordi vores online øjenplejepersonale tilbyder en fantastisk service gratis!

 

 

 

Caitlyn

 

Caitlyn giver både optisk og lydekspertise en BA-grad i lydteknik og en dispenseret optikerlicens gennem Association of British Dispensing Opticians. Med over 9 års erfaring med at arbejde inden for både optik og audiologi for førende øjen- og øreforhandlere, vil Caitlyn hjælpe kunder direkte med spørgsmål om deres recepter og om at handle online. Hun er meget glad for at kunne tilbyde ekspertrådgivning i realtid på en sikker og bekvem måde.

 

Caitlyn er en utrolig venlig specialist. Du kan være sikker på at få den bedste kundeservice, du kan tænke på, og du kan stole på, at den rådgivning hun giver dig er korrekt. Hun er den perfekte person at gå til, hvis du har et spørgsmål og ikke ved, om du har brug for at søge professionel hjælp eller ej. Hvis hun kan tilbyde dig vejledning eller en løsning, vil hun. Hvis du har brug for en øjenprøve eller akut pleje, henviser hun dig til en læge.

 

 

Hvordan din online optiker kan hjælpe:

 

Hvis du udvikler symptomer og ikke finder en løsning i vores optiske center, så spørg optikeren! De vil være i stand til at give dig nøjagtige og pålidelige råd.

 

Hvis du har spørgsmål om kontaktlinser, har Caitlyn svarene.

 

Hvis du oplever problemer med dit syn eller kæmper for at se så klart som normalt, skal du ikke gå i panik! Onlineoptikerne er her for at hjælpe.

 

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du bestiller briller online, er vores optiker her for at hjælpe dig. Caitlyn har masser af praktiske tip og vil være i stand til at guide dig omhyggeligt gennem processen.

 
 
 

Hvornår skal man ikke spørge onlineoptikeren:

 

❌ Kontakt en læge for specifik medicinsk rådgivning

 

Hvis der er et presserende problem, skal du kontakte en akutoptiker i nærheden af ​​dig eller gå på hospitalet


Du har du brug for en øjenundersøgelse online? Vi arbejder stadig med den nødvendige teknologi til at tilbyde en pålidelig online optikertest. Kontakt i mellemtiden en optiker.

 

 

Kvalitetsprodukter til øjenpleje fra SmartBuyGlasses

 

Al øjenpleje og briller, der sælges hos SmartBuyGlasses, er af højeste kvalitet. Vi sørger for, at vores rammer og glas er lavet af de bedste materialer. For kontaktlinser vil dette sikre det bedste syn, minimal irritation og maksimal hydrering. For briller er klarhed i syn og komfort vores højeste prioriteter.

 

Materialet i de briller, du vælger, er ekstremt vigtigt for dette, så du har valget mellem plast, polycarbonat og glas. Der er også muligheder for højt indeks og trivex-glas. Hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så tøv ikke med at spørge vores optikere.

 

 

Sandsynligvis er den type kontaktlinser, du vælger, endnu vigtigere. Når alt kommer til alt er det faktisk i dit øje! Og til dette mislykkes SmartBuyGlasses ikke. Vi tilbyder en række kontaktlinser af høj kvalitet, lavet af en række forskellige materialer. Hvad du dog har brug for at vide, er hvilken der fungerer bedst for dig. Der er forskellige muligheder, såsom daglige eller månedlige linser, som består af forskellige teknikker for at imødekomme bærerens krav. Vi tilbyder masser af top tip til at finde, hvad der passer dig i vores artikler som "Alt hvad du behøver at vide om silikone hydrogel linser". Det kan dog også kræve en vis indsats for at finde ud af, hvilke kontaktlinser du foretrækker. For mere detaljeret information om dette, skal du tale med vores online optiker i nærheden af ​​dig her.

 

Vi tilbyder også gratis glasbehandlinger på alle vores produkter. Den ene er antireflekterende, den anden er anti-ridse og den tredje er anti-tåge. Derudover er der belægninger, der beskytter mod UV-beskyttelse, er polariserede og med blåt lysfiltre. Sidstnævnte er strålende for dem, der tilbringer hele dagen foran en computer, da det beskytter dine øjne mod blåt lys.

 

Glem ikke, at når du køber med SmartBuyGlasses, får du også ekstra fordele. For eksempel tilbyder vi en generøs returpolitik på 100 dage. Plus, alle de briller, du køber, er dækket af vores prismatchgaranti, så du finder det ikke billigere andre steder! Og som om det ikke var nok, kommer dine helt nye briller med 24 måneders garanti. God shopping! "

 
 

 

 
 
 

 

Almindelige spørgsmål

 

For at finde svaret på dit øjenplejespørgsmål så hurtigt som muligt, se vores artikler i vores Optiske Center. Det optiske center tilbyder et væld af oplysninger om alt, hvad du har brug for. I afsnittet Ofte stillede spørgsmål gennemgår vi konstant de mest presserende spørgsmål i øjenplejens verden for at sikre, at vi har alle svarene på dine spørgsmål. Alle artikler er meget undersøgt og giver nøjagtig rådgivning. Fra computerglas til astigmatisme, fra polariserede solbriller til varifokale kontaktlinser. Der er endda tip til øvelser, der holder dine øjne så sunde som muligt. Ærligt talt har det optiske center det hele. Søg i de tilgængelige artikler for at se, om dit spørgsmål kommer op, og hvis ikke, kan du også tjekke de hyppigst stillede spørgsmål besvaret af vores online optiker. Onlineoptikeren er så tæt på dig, at det er som at have en optiker i lommen!

 
 

Forsikring

 

SmartBuyGlasses er det bedste sted at købe briller uden øjenforsikring online. Det er muligt at finde billige øjenundersøgelser hos lokale optikere. Når du får øjenundersøgelsen, skal du bede om pupilleafstand. Når du kender din opskrift, skal du bare købe det par, du kan lide, på vores hjemmeside og udfylde dine opskriftsoplysninger. For information om, hvordan du finder din opskrift, se vores guide her. Du behøver heller ikke bekymre dig om prisen på briller med SmartBuyGlasses, da vores rammer starter så billige som 200 SEK pr. Par. Du kan også tjekke vores tilbudsside for at finde designerbriller til nedsatte priser. Plus, følg vores sociale mediesider som Facebook og Instagram for at være de første til at høre om vores gode tilbud.

 
 

 

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

Register
OR
Sign in with Facebook

Exclusive Features

 • Order Tracking
 • Easy Re-Order
 • Saved Prescriptions
 • Express Checkout
 • Exclusive Discounts and Sales
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

What is your gender?

When is your Birthday?

Tilmeld dig vores gratis, eksklusive medlemsprogram

What is your gender?

When is your Birthday?

Subscribe to our Newsletter
By joining SmartBuyGlasses you agree to the Terms & Conditions

Tak,

Så er det klaret!
Besøg Medlemssiden

Forgot Password

Please enter your email below. We'll send you a link to reset your password.
Send E-Mail

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Forgot Password

We've sent an email with instructions on how to reset your password.

If you don't receive instructions within a few minutes, check your email's spam and junk filters.

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

Reset Password

Password must be at least 8 characters.
Save and Sign In

Having trouble?

Don't hesitate to Contact us

STIL FINDER

Få peronlige forslag til solbriller og briller gennem vores Stil Finder, og find det perfekte par til dig.

Er du…

Kvinde

Mand