SmartBuyGlasses

Tour de France vindere: Oakley Showcase

Tour de France vindere: Oakley Showcase

SHARE
, / 1461 0
Tour de France vindere: Oakley Showcase

Fans over hele verden har meget at se frem til dette hvert år, da verdens mest prestigefyldte cykelkonkurrence starter i begyndelsen af juli hvert år, med flere top Tour de France-vindere, der kæmper efter den eftertragtede gule trøje.

Den årlige begivenhed, som først blev startet i 1903, har produceret mange vindere over sine 21 etaper fra de hundredvis af ryttere, der konkurrerer hvert år. Når man undrer hvem der vil være næste års mester i den generelle kategori, er det sikkert, at konkurrencen vil være hård på alle fronter, herunder udholdenhed, træningsmetoder og beklædningsteknologi. Efter at Chris Froome har været de dominerende kraft i de sidste år, gik Germain Thomas til den gule trøje i år Tour de France 2018.

Med alle detaljer i strategi, træning og udstyr, der kører sekunder mellem konkurrenter, lad os tage et kig på grand tourens fortid og nutidskampe og deres briller.

 

                                               Jakob Fuglsang

Image Credit: @jakobfuglsang_official Instagram

Født i Genève i Schweiz, men er i dag en dansk professionel cyklist og bor i Monaco. Med sin 7. plads i Tour de France som bedste stedet er han på internationalt niveau og vinder også Critérium du Dauphiné i 2017. Han har også vundet flere andre etaper og løb i hele verden, herunder Danmark Rundt, 3 gange .

Han cyckler for Pro Team Astana, og har gjort det siden 2013. Hans første år i Astana var en stor succes, hvilket var da han gik til syvende plads i Tour de France. Fra det år har han været en afgørende del af Astana-holdet. 2014 hjalp han Nibali til at gå hele vejen i Touren. Han fik endda sølvmedaljen i OL i 2016, før han blev gruppeleder for Astana i Tour de France i 2017,

maOakley-radar-path-OO9208431

Jakob Fuglsang ses ofte med flere Oakley solbriller i træning og løb. En af hans foretrukne er Oakley RADAR PATH EV polariseret som vi kan se på billederne. Solbrillene kommer i omklædningen rundt stil, inspireret af Oakley Jawbone. Racing Jacket-modellen kan præsentere Oakley’s PRIZIM ™ -teknologi for at finjustere lysoverførslen under racing og forbedre synligheden.

 

                                               Bradley Wiggins

Tour de France bradley-wiggins-team-sky-scheldeprijs_3287457Image Credit: @OfficialWIGGINS Twitter

Belgien født og søn af den australske cyklist Gary Wiggins, Bradley Wiggins er også kendt som ‘Wiggo’. Wiggins begyndte sin cykling i karriere i spore racing, overgang til vejen senere i sin karriere. I London startede Wiggins å cyckle fra han var12 år og kan tælle tre olympiske guldmedaljer til sin imponerende cykelkarriere.

I 2012 formørker Wiggins sin tidligere års skuffelse, hvor han blev tvunget til at trække sig tilbage fra Tour de France på grund af et nedbrud.

oakley-racing-jacket-OO91711

Billedkredit: Oakley

Wiggins har sportet en række Oakley solbriller, men han findes normalt med et par Oakley Racing Jacket. Denne model er konstrueret til at øge luftstrømmen under kinderne og omfatter mærkeets unikke øreringe og næseblader for at holde ryttere køligere. Den lette ramme giver også ryttere mulighed for at udskifte linser, så rytterne kan opretholde optimal syn under de forskellige vejrforhold i løbet.

 

                                               Vincenzo Nibali

Tour de France Vincenzo-Nibali2

Image Credit: @vincenzonibali Twitter

Vincenzo Nibalia en af ​​blot en håndfuld ryttere har vundet alle tre Grand Tours, Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España. Nibali kaldes ofte ‘The Shark’, da han fik sin fødested i nærheden af ​​Messinas sund.

En af Hajens mest ekstraordinære sejre var i 2014 at køre til Astana sammen med Jakob Fuglsang. På grund af en mavesvind faldt Nibalia bag ved 4 minutter og 43 sekunder fra blytrøjen. Bemærkelsesværdigt klarte The Shark et utroligt opsving og sikrede en forbløffende sejr.

Oakley radarlock edge solbriller

Billedkredit: Oakley

Nibali har været kendt for at bære en række briller, herunder Oakley RadarLock Path. Fås i to stilarter. De giver større clearance under linserne til rytterens naturlige ansigtsform, forbedring af ventilationen, mens Pitch giver større dækning for forbedret vision, mens du er på nedstigninger. Begge disse rammer udnytter OMatter®-materialer og Unobtainum® for at forbedre vægt og holdbarhed for tæt konkurrence sammen med Oakley’s performance style ventilation.

Hvem bliver næste års Tour De France-vinder?

Mens vi har haft nogle gode tidligere mestere, er det endnu ikke bestemt, hvem næste års Tour de France-mester vil være. Enten hvis Team Astana klarer at gøre det med Fuglsang i en central position for at stjæle tronen fra Geraint Thomas og hans Team Sky.

Købe et par cykelbriller?

Hvis du planlægger dit eget tohjulet eventyr, måske inspireret af Tour de France’s idoler, er det værd at overveje, hvilken slags glas der passer til dig.

  1. Widescreen briller

Uanset om din rute kræver en hurtig anstændighed på de franske alper eller sprint, vil bred og ufortolket vision i høj grad bidrage til at forbedre både sikkerhed og ydeevne. Wraparound solbriller med widescreen glass øger din vision i periferien, så du kan holde øje med konkurrencen og vejen fremad.

Rider wearing helmet and sunglasses with widescreen lenses.

  1. Impact Resistance

Nogle gange sker det uventede. Sørg for at vælge linser med høj slagfasthed, så dine linser bliver intakte, hvis du støder på glidere, spild eller på anden måde ender på mindre end to hjul. Overvej polycarbonatlinser, som er 10 gange stærkere end glas.

Sunglasses with polycarbonate lenses are shatter resistant.

Solbriller med polykarbonatlinser er slidstyrke.

  1. Polariseret

Overflader som fortov, cement og visse miljøer kan afspejle sollys forringe syn og potentielt skade dine øjne. Polariserede linser mindsker mængden af ​​blænding fra overflader for øget vision.

Polarized cycling glasses

  1. Ventilation

Intense sportsgrene som cykling kan skabe enorme mængder af varme og sved, som kan forklare rytterens syn. Kig efter rammer eller briller med ventilation, så brillerne ikke bliver tåget i løbet af din tur.

Cycling glasses with ventilation

  1. Gummi Næsegreb

Heldigvis er cykling en sport, der kræver, at ryttere erobre en bred vifte af terræn, herunder op og ned ad bakke. Med et hvilket som helst niveau af intensitet vil rytterne sandsynligvis generere et niveau af ansigtssved. Dette gør det vigtigt at holde dine rammer under din tur.

Sunglasses with rubber nose grips

Finde dine solbriller

Leder du efter redskabet nævnt i denne artikel? Find vores udvalg af cykelbriller på SmartBuyGlasses.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.