SmartBuyGlasses

Klare og gennemsigtige rammer
, / 941 0

Klare og gennemsigtige rammer

SHARE
Klare og gennemsigtige rammer

Klare stelbriller har eksisteret i lang tid, men de er varme og trender i denne sæson. Denne eyewear-stil dominerer på grund af det klare, rene udseende, de har. De fleste mennesker holder sig til traditionelle briller med de mørke farver som sort, havana, brun, grå og mange andre. Men det her lige her? Sådan skiller du dig ud. Sådan siger du, at jeg ikke bare bærer solbriller eller briller, jeg rocker dem.

Sådan skiller du dig ud i et rum fyldt med de jævnlige Rasmus og Pia.

Klare stelbriller er perfekte, fordi de ikke skjuler dit ansigt og alle de smukke ansigtsegenskaber, du er begavet af. De sidder bare der og supplerer dig og din stil. Du kan få klare rammer med både solbriller og briller, og glas kommer i mange forskellige farver.

En af de bedste ting om klare briller, vi føler, er at fordi de ikke dominerer dit ansigt, er de gode til indendørs og begivenhedstøj. Du kan enten opskalere dit udseende med et strejf af aqualine elegance, eller tilføje, at tweak af nerdy cool (vi sværger det rigtige par tilføjer faktisk IQ point). Der er ingen grænse for hvordan, hvorfor, eller hvor du bærer dem; bare omfavne dem og gøre dem til din egen! Fordi de mangler den traditionelle mørke farveoversigt, er de faktisk utroligt alsidige, når det kommer til matchning med forskellige farver og tøj.

Så mange berømtheder, både mænd og kvinder, har rocket dette udseende, og det ser chic ud på dem. Vi tænker Samuel L Jackson, Johnny Depp og Reese Witherspoon for blot at nævne nogle få.

Hvis du føler dig inspireret, kig på vores foretrukne klare rammer nedenfor.

Arise Collective (Køb nu for 528kr)

Disse skønheder er både stilfulde og overkommelige. Med en kvadratisk formramme skal enhver, der ser godt ud i Wayfarers, tage et par.

SPY (Køb nu for 368kr)

En anden fortolkning af de klare, runde rammer ser ud; disse SPY briller skuffe ikke. Den fortællingskors, der er blevet synonymt med hele deres briller, giver et solidt anker til disse ellers æteriske rammer.

 

Tom Ford (Køb nu for 1204kr)

 

Endelig tilbyder Tom Ford en spændende variation på et tema. Mens det stadig er klart, giver disse lidt kaffefarvede tilbud en lidt mere definition rundt om ansigtet, der gør opmærksom på øjnene og giver kontrast, især til blå eller grønne øjne.

Tag et kig på SmartBuyGlasses.dk for mere gennemsigtige rammer.

 

 

Del en Kommentar

Your email address will not be published.