SmartBuyGlasses

Yoga for dine Øjne
, / 838 0

Yoga for dine Øjne

SHARE
Yoga for dine Øjne

Hvorfor er det vigtigt?

Er det vigtigt for dig at passe på din egen krop? Måske går du i fitness, eller du spiser generelt sundt. Måske har du fået en ny hobby for at blive en bedre og sundere dig. Men hvad gør du for dine øjne?

Vores øjne er lige så vigtige som resten af vores kroppe. De arbejder lige så hårdt som vi gør.

Og efter en lang dag på kontoret med at læse e-mails og se på skærme, er det ikke underligt, at vi føler mere øjenbelastning end nogensinde, når dagen er overstået. Nu kan du med SmartBuyGlasses tage et par minutter hver dag for at indarbejde noget ‘Øje Yoga’ i dine daglige rutiner.

Se videoen for at se, hvordan du kan nære dine øjne, mens du er på farten, med bare nogle få enkle trin.

Sådan dyrker du Yoga for dine Øjne

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=YplYWb_koLM[/embedyt]

Øvelser for dine Øjne

Tag et øjeblik for dig selv. Hvis du bruger briller, skal du fjerne dem. Løsn dine skuldre og nakke, tag en dyb indånding og slap af.

Færdig? Perfekt. Husk at alle øvelser er beregnet til at blive gjort med lukkede øjne.

Klar til at begynde?

  1. Hold øjnene lukket og langsomt kig op og ned. Gentag denne handling tre gange. Tag et øjeblik, træk vejret dybt, og du er klar til næste øvelse.
  2. Øjnene lukkes, se langsomt til venstre og højre. Gentag tre gange. Er du lidt mere afslappet? Ok, afsluttende øvelse.
  3. Hold dine øjenlåg lukket, rul med uret med dine øjne, og cirkuler dem derefter mod uret. Igen, gentag denne øvelse tre gange.

Ok, åben dine øjne. Du er nu færdig med øvelserne!

Gentag disse tre øvelser, når dine øjne føler sig presset. Husk at tage pauser fra din computerskærm hvert 20. minut, og kig ud i luften i 20 sekunder for at undgå at skade dit syn.

Vi håber, at du har det bedre nu!

Besøg SmartBuyGlasses YouTube kanal for endnu flere videoer.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.