SmartBuyGlasses

Tøjbutik ledede til blog

Tøjbutik ledede til blog

SHARE
, / 975 0

Læs om Katrine Krogh, der skriver en blog takket være hendes job i en tøjbutik…

solbriller

Tilbage i 2010, hvor jeg startede bloggen www.wearemad.dk, arbejdede jeg i en tøjbutik. Jeg havde brug for en platform, hvor jeg kunne udtrykke mig kreativt og udvikle mine idéer – noget som jeg ikke følte jeg fik afløb for på mit job.

Alle timerne og arbejdet jeg har lagt i min blog siden, har vist sig at være godt givet ud, da det den dag i dag har åbnet en masse døre for mig og givet mig frihed til, at kunne være min egen chef.

Et nyt kapitel

Umiddelbart kan jeg ikke komme på nogle store nedture eller søvnløse nætter ift. min blog. Ingen dage er ens, men det er netop det jeg elsker ved mit erhverv! Jeg mangler nogle gange timer i døgnet, men jeg føler aldrig, at jeg mangler inspiration eller kreativitet.

Jeg elsker at skabe og det er rart, at få positiv respons for der man laver.

Celine solbriller

Billede af: wearemad.dk / Celine solbriller fra SmartBuyGlasses

Jeg tager det, som en kæmpe kadeau, når jeg bliver kontaktet af store og små brands, som ønsker at samarbejde med mig. Jeg er glad for, at være en del af det nye netværk Society B, som jeg har været med til at idéudvikle på fra start. Jeg er kommet i det bedst tænkelig selskab med dygtige og professionelle bloggere, som jeg gerne vil identificeres med.

Jeg er dermed startet på en nyt kapitel med WEAREMAD, som jeg glæder mig til at udvikle videre. I november lancerer jeg desuden et nyt samarbejde, som jeg er ret stolt af og glæder mig til, at afsløre!

Jeg får altid ros for min æstetik og billeder, hvilket jeg ser som en af mine stærke sider. Der er nok mange der læser med og følger mig på de sociale medier netop pga. dette.
Min vigtigste platform er min blog, hvoraf Instagram (@wearemad) og Snapchat (kat_wearemad) bliver en større og større del.

solbriller

Vild med Snapchat

Jeg er selv ret vild med Snapchat, da det er en hel ny måde for mig, at udtrykke mig på og alt går lidt stærkere.

wearemad-ortigia-syracuse-sicilien-01

Forhåbentlig bliver jeg også lidt stærkere på video delen på et tidspunkt, da jeg elsker at redigere film. Jeg bliver bedre og bedre til, at planlægge min tid ift. til bloggen. Det fungerer lissom et hvilket, som helst andet job hvor jeg arbejder foran min computer det meste af dagen med planlægning af indlæg, redigering af billeder, mails osv. Jeg har som sådan ikke rigtig noget stilikon, men jeg finder meget inspiration på blogs og Instagram. Hvis jeg løber ind i en tøjkrise, griber jeg som regel telefonen og tjekker et par af mine yndlingsprofiler på Instagram.

Mest af alt er min stil personlig. Min stil er meget baseret på mit humør. En dag har jeg lyst til, at have en pink sweatshirt på og den anden dag noget mere klassisk.

Om briller

Jeg syntes briller kan være vildt flotte og nogle gange virkelig fuldende et look. Jeg har et par gange overvejet, at anskaffe mig et par cool briller, men kan ikke rigtig forene mig med tanken om det der i så fald bare skulle være almindelig glas i, da jeg jo ikke bruger briller.

Jeg elsker runde briller, gerne i skildpadde eller nogle med farvede glas i f.eks. gul og et klassisk guld stel.

blogger

Alle billeder fra: wearemad.dk

Lad os blive mere personlige…

Hvad ville du spise for at tilfredsstille din natlige sult efter en fest med venner?

– Haha eftersom jeg bor på Nørrebro, havde jeg helt klart købt en shawarma med hjem fra den lokale shawarmabar.

Tre ting, du ikke kan leve uden?

– Kaffe, rejser og min kæreste.

Hvor er dit favorit sted i verden?

– Jeg er netop kommet hjem fra fantastiske LA, som jeg blev helt forelsket i!

Hvilken gave er den fineste, du har modtaget?

– Det må helt sikkert have været en af de mange rejser min kæreste har overrasket mig med på min fødselsdag. Klarest i erindringen står dette års rejse til Paris.

Mine favoritter

SOLBRILLER

Celine Shadow solbriller

Gucci solbrillerDolce&GabbanaBRILLER

Chloe brillerCeline briller

Del en Kommentar

Your email address will not be published.