SmartBuyGlasses

Er du klar til efterårets eventyr?
, / 713 1

Er du klar til efterårets eventyr?

SHARE
Er du klar til efterårets eventyr?

Nu kommer efteråret, og for nogle, jagtsæson og nye eventyr for turen. Ja, der er faktisk ikke en bedre sæson end lige nu for at få mere motion og nyde alle de herlige efterårsfarver i naturen – med geværet eller kameraet over skulderen (afhængig af smag) og med frisk mod og frisk luft i lungerne.

Lad os bare se det i øjnene, ofte bruger vi en mindre formue på sportsudstyr og beklædning. I årenes løb, den typiske bjergfarer ender med diverse telt udstyr, vandrestøvler, regntøj, termoundertøj i den høje kvalitet og måske en flok af udstyr til hunden så godt! Men hvis vi ser på alt dette udstyr, så mangler noget af det vigtigste for en dejlig naturoplevelse; nemlig gode solbriller.

Solbriller som giver et farveområde ud over det sædvanlige, forhindrer ubehagelig blænding og ikke dugger på grund af fugt eller koldt vejr.

Det er her, SmarBuyGlasses kan komme til din redning. Gode solbriller behøver ikke at koste dig din skjorte, især når du køber dem på nettet. Ud over at beskytte dine øjne, dine solbriller vil også give dig en mere præcis naturoplevelse. Nogle glasfarver kan faktisk forbedre dybdeopfattelse og øge synsskarpheden, især når man er under stærkt sollys. Dette kan også hjælpe dig med at få øje på de smukkeste rådyr i skoven, uanset om du vil fotografere eller fælde dem.

Det allerbedste solbriller til dette formål kommer i wraparound-stil, der forhindrer indtrængende lys fra siderne.

briller på tur

Solbriller med polariserede glas er et must. De er designet til at reducere genskin fra reflekterende overflader som vand eller sne, og skaber også en helt anden farvegengivelse end almindeligt glas. I naturen kan det også være praktisk at medbringe nogle foldelige solbriller, så de ikke går i stykker, hvis du har brug for at tilføje dem i i tasken eller lommen, når solen er gået ned.

Vildmarkslivet kan ofte være hårdt og udfordrende, og så kunne det være en idé at anskaffe ridseresistent glas med stødbeskyttelse. Sådan får man et par solbriller, der overlever selv den hårdeste ekspedition eller jagttur.

En anden ting at tænke på, er valget af glas farve. Brune- eller orange farvet glas har en rød nuance, der er kendt for at forbedre farvekontraster. Disse er bedst egnet til sport eller andre aktiviteter, hvor dybdeperception er vigtig, såsom jagt, fiskeri og sejlads.

tur briller

De fleste mennesker tror, at jo mørkere linserne er, jo bedre UV-beskyttelse. Derfor vil du blive overrasket over at opdage, at farven af glassene har ingen tilknytning til, hvor meget beskyttelse du får. Nuancer i glasset spiller stadig en vigtig faktor, når det kommer til visuel ydeevne. Nogle farver er mere velegnede til visse aktiviteter end andre, så det er klogt at overveje glass farven, der vil fungere bedst for din aktivitet.

solbriller 2

Billede af wallpaperhi.com

Generelt er mørkere glas et godt valg, hvis du er på udkig efter glas, der reducerer genskin, uden at ændre farvegengivelse.

Disse glas er et godt valg, hvis du bruger solbriller hele dagen. Grønt glas er også fint at have på hele dagen igennem. De beskytter dine øjne og giver dig samtidig den visuelle oplevelse som mest ligner vores naturlige menneskelige syn.

Farveforbedring gælder ikke kun ensfarvede glas. Fotokromisk glas er også tilgængelig. Disse glas er mørkere, når de er direkte udsat for UV-lys, og gennemskuelige, når de ikke er udsat for sådant lys. Dette er meget praktisk, hvis du ofte skifter mellem at være inde og ude.

Hvis du elsker skoven, så kan du lige så godt smide dig på trenden med solbriller i træ, en vidunderlig naturlig følelse, der giver mulighed for at at falde sammen med landskabet!

solbriller i tre

 

One Comment

Del en Kommentar

Your email address will not be published.