SmartBuyGlasses

Den bedste skibrille vinteren 2017

Den bedste skibrille vinteren 2017

SHARE
, / 1133 0

Vintersæsonen er godt i gang over den nordlige halvkugle, fra Norge til Alperne. Det betyder også, at der er skibrille sæson. Men før du pakker kufferten for en “hvid uge”, vil du helt sikkert bringe nogle fantastiske skibriller for at beskytte dine øjne på pisterne. Så hvad er de vigtige ting at se til når der vælges et sådan par?

ski goggles

Uanset om du er nybegynder eller en professionel på pisterne, er der masser af muligheder. Det kan derfor være vanskeligt at afgøre, hvilken ski goggles til at købe. Tag med os når vi tager et kig på de bedste skibriller til denne sæson.

Gule / orange glas

Skibriller kommer i alle regnbuens farver. Du har sandsynligvis ikke lyst til at købe mange par goggles med forskellige farver til forskellige forhold, medmindre du er en professionel Hvilket er i dette tilfælde den sikreste all-rounder? Gule eller orange glas øger kontrasten og forbedrer konturerne. De blokerer ud blåt lys for at give dig et klart billede, selv på en diset dag.

Oakley goggles

Oakley A-FRAME

Stødsikker

Det er uundgåeligt; før eller senere vil selv de bedste skiløbere opleve at falde. Det er en del af fornøjelsen! Men hvis du ikke ønsker at risikere at knuse dine goggles med dit første fald, du vil være sikker på, at de er stærke og holdbare. Glas der er lavet af polycarbonat eller trivex giver den bedste beskyttelse.

Cebe goggles

Cebe Origins

Anti-dug

Den sidste ting du ønsker, når du fræser ned ad bakken, er at glassene begynder at dugge. Dette kan forhindre din sigt og potentielt sætte dig i en farefuld situation. Nogle af de bedste modeller som Oakley Airbrake kommer med gode anti-dug-systemer. Dette er for at sikre optimal sigt hele dagen igennem, uanset vejret.

Oakley goggles

Oakley AIRBRAKE

Behagelig polstring

Der er intet værre end at afslutte en dag på pisterne med røde mærker omkring næsen – som regel resultat af dårlig polstring. Du føler dig ikke netop klar til afterski på denne måde… Bolle Mojo er blandt de mest overkommelige briller på markedet, og med sit pude fyld, vil du ikke længere være bange for at tage dem af.

Bolle goggles

Bolle Mojo

UV-beskyttelse

UV-beskyttelse er ikke noget, man skal tage let på. Mens hyppige skiløbere er klar over, hvor meget sollys de bliver udsat for, bør nybegyndere også tage dette til efterretning. Bortset fra god kvalitet solcreme, er de rigtige skibriller det næstvigtigste element for at forhindre solskoldning og en brudt ferie. Øverst på vores liste er Smith I/O  der reducerer UV-stråler. Til en rimelig pris, de har alle de grundlæggende egenskaber, plus noget ekstra, som ofte følger med goggles i de højere prisklasser.

Smith goggles

Smith I/O

Bredskærm

Nogle af de fineste på ski, det er at nyde den vidunderlige udsigt, når du nå toppen af bjerget – lige inden du kører ned til bunden af skibakken. Brillerne med en bred dækning er den bedste løsning for at opnå maksimal synsskarphed. Oakley Flight Deck er vores bedste valg. Med større glasareal og en sfærisk brille form, der giver dig endnu bedre sigtbarhed: Både over, under og til siderne.

oakley-skibrille

Oakley Flight Deck

Tjek vores store kollektion, og køb dig et par nye skibriller denne sæson!

Del en Kommentar

Your email address will not be published.