SmartBuyGlasses

Color Run eller Copenhagen Marathon – bliv klar til løb
, / 1044 0

Color Run eller Copenhagen Marathon – bliv klar til løb

SHARE
Color Run eller Copenhagen Marathon – bliv klar til løb

Du har købt billetten, muligvis hentet din løbe t-shirt og markeret datoen i din kalender. Nu skal der trænes! Men for at komme igennem træningen og nå over målstregen i det endelige løb er det jo vigtigt, at du har det rigtige gear. Du har sikkert tænkt på løbesko, men hvad med solbrillerne? Når du løber bliver du udsat for meget UV lys og det er derfor vigtigt at du beskytter dine øjne under løbeturen – som ekstra bonus kan et par sportssolbriller også bidrage til at du ikke får små insekter i øjnene, mens du løber ude i det fri.

Color Run solbriller med Spejlglas

Uanset om du træner dig op til et maraton, som Copenhagen Marathon, eller et lidt mere afslappet løb, som The Color Run, er et par solbriller nyttige at have med. Læs vores 4 tips til sportssolbriller og vores anbefalinger til valg af løbebriller, der egner sig til The Color Run og Copenhagen Marathon løberne. Så ved du præcis, hvad du skal have med på din næste løbetur.

 

1. UV beskyttelse

Vælg solbriller med et wraparound brillestel. Dette giver den mest optimale beskyttelse mod solen ved at beskytte begge sider af sit ansigt, da solen kan komme fra alle vinkler. Disse sportssolbriller giver dig også mulighed for at se dine perifere synsfelter mens du løber. Selv hvis du fortrækker en anden stelform, så sørg for, at de giver 100% beskyttelse mod solen.

 

2. Farven på brilleglasset

Du bør vælge en farve på dit brilleglas, der passer til dine omgivelser. Til solrige dage er farver, som blå, grøn, brun og sort gode. Overvej at gå efter fotokromisk brilleglas, da dette brilleglas er designet specielt til vejrforhold med meget lys. Brilleglasset er udviklet, så det ændre farve afhængig af, hvor meget lys der er omkring dig. Dette gør dem enormt praktiske (læs alt om fotokromisk brilleglas).

En anden mulighed er solbriller med spejlglas. Denne type brilleglas mindsker genskær fra overflader endnu mere end almindelige farvede brilleglas (læs alt om solbriller med spejlglas).

Farven på dit brilleglas

3. Ventilation

Sportsolbriller er ofte designet med ventilationer i siderne, som øger luft cirkulationen, så brilleglasset ikke dugger. Denne cirkulation fungerer bedst når du bevæger dig, så du må hellere blive ved med at løbe 😉

Ventilation sportssolbriller

4. Behaglighed

Sportssolbriller er designet så de er behagelige selv når du er på farten, men nogle er mere behagelige end andre. Husk at gå efter solbriller af polycarbonat og ikke glas, da dette materiale er mere modstandsdygtigt og vejer mindre. Se også efter solbriller med gummi ved næsen og evt. ved brillestængerne, da gummi sidder bedre fast når du sveder.

 

Find løbebriller, der passer til din løbe stil og personlighed.

Copenhagen Marathon Løberen

Her er de bedste sportssolbriller til den seriøse løber, som enten er meget professionel eller også bare elsker at løbe og nå sine mål. Du skal måske til Maraton snart?

Oakley Radarlock Edge solbriller

Oakley radarlock edge solbriller

Oakley Half Jacket solbriller

Oakley Half jacket solbriller

Nike Skylon Ace solbriller

Nike Skylon Ace solbriller

Adidas A127 Evil Eye solbriller

Nike evil eye solbriller

Color Run Løberen

Her er de bedste sportssolbriller til den sporty type, der løber for sjov, men gerne vil se trendy og glad ud… lidt ligesom løberne i The Color Run.

 

Adidas Originals AOR007 af Italia Independent

Adidas originals AOR007

Oakley Latch 926513

Oakley latch solbriller

Spy Discord solbriller

Spy solbriller

 

 

Se hele vores udvalg af sportssolbriller til alverdens sportsgrene hos SmartBuyGlasses.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.