SmartBuyGlasses

Ray-Ban Aviator: Ikoner indenfor Brillerne
, / 872 0

Ray-Ban Aviator: Ikoner indenfor Brillerne

SHARE
Ray-Ban Aviator: Ikoner indenfor Brillerne

Ray-Ban Aviator solbriller er så ikoniske som de kommer. Fra begyndelsen som militær hardware i 1930’erne er de blevet et af de mest allestedsnærværende mode tilbehør i verden, straks genkendelige og aldrig ude af sted.

I modsætning til den populære opfattelse opfandt Ray-Ban ikke solbrillerens pilotform – men de slog sikkert deres Aviator-model til et verdensomspændende fænomen.

 

I første verdenskrig havde piloter store, klumpede beskyttelsesbriller, der beskyttede øjnene fra isning over i frysende kolde temperaturer, såvel som vind og støv. De tidlige, åbne cockpitfly fløj lavt, langsomme, korte rejser – men da teknologien udviklede sig, begyndte piloter at lide mere fra solens intense blænding ved høj højde. Da vind, støv og kulde ikke var en bekymring i lukkede cockpits, var beskyttelsesbriller ude, og designerne begyndte at forny sig igen.

 

 

 

Indtast amerikansk hærcorps løjtnant John Macready, engangs verdensrekordholder for både højde og flyvarighed og allround flyvepioner. Efter at have såret øjnene under brug af beskyttelsesbriller i et forsøg på at ødelægge højdepladen, kontaktede han Bausch & Lomb og startede derfor et produktivt partnerskab, der førte til udviklingen af ​​”Anti-Glare” -modellen, som først blev introduceret i 1936 og senere omdøbt til strålen -Ban Aviator.

Populariteten af ​​disse solbriller voksede eksponentielt igennem og efter anden verdenskrig, på ingen måde, takket være deres tilknytning til det amerikanske militær. Faktisk var Bausch & Lomb blot en af ​​flere entreprenører, der lavede rammer og linser til US Army Air Corps, og Ray-Ban var det “civile” mærke i samme firma, som det forblev indtil 1999.

 

 

 

I mellemtiden tog Hollywood op på stilen og løb med det. Begynder med Marlon Brandos 1951 film The Wild One, har Ray-Ban Aviator solbriller været en flerårig favorit blandt filmstjerner og berømtheder, der er mest berømte i Tom Cruise’s 1986-smash hit Top Gun. Efter næsten 80 år er Ray-Ban Aviator et af de mest populære og ikoniske mode tilbehør i verden. Deres klassiske design har vist sig at være en permanent fixtur fra Lagos til Los Angeles, og viser intet tegn på at opgive sit sted.

 

 

Aviator Collection

Selvom den klassiske guldramme og mørkegrønne linser combo kan være den mest ikoniske model, er der et bredt udvalg af stilarter og designs under Ray-Ban Aviator-banneret. Læs videre for information om de blændende stilarter, der er tilgængelige i dag. Disse omfatter den klassiske Large Metal Aviator, Outdoorsman, Flash Lenses, Light Ray og Folding Aviator.

Køb Aviator Liteforce nu

Ray-Ban Aviator Liteforce pakker tre forskellige funky funktioner – blå plastrammer, titaniumtemper i letvægts og spændende spejlede linser, der kombinerer et rigtigt unikt par solbriller, selv inden for det forskellige Ray-Ban Aviator-sortiment.

Køb Aviator Full Color nu

Den so-called Aviator Full Color-model prale af tykkere, farvede rammekanter, der gør dem genkendelige. Selvfølgelig er de store tåreformede linser altid den vigtigste funktion, men den subtile fælg sætter dem fra hinanden. De findes også i forskellige farver, herunder rød, grøn, brun og pink!

 

Køb Aviator Flash Lenses nu

Formentlig den cooleste af dem alle, har Ray-Ban Aviator Flash Lenses. Dette er en af ​​de mest dominerende tendenser i de seneste årstider. For vores penge er kombinationen af ​​guldrammer og lyseblå linser uovertruffen. Uanset om du er på stranden eller midt i urban jungle, vil disse alsidige nuancer aldrig føle sig ude af sted.

 

Køb Aviator Large Metal nu

 

Hvis det ikke er brudt, skal du ikke rette det. Næsten uændret siden 1937, er Original Ray-Ban Aviator måske de mest ikoniske solbriller fra hele tiden. Store, 62 mm G-15 linser, guldrammer og gennemsigtige templetips: disse er de sande pilots solbriller. Fra anden verdenskrig til i dag og selvfølgelig i Tom Cruise’s Top Gun. Som funktionelle som de er stilfulde, giver disse briller øjnene stor dækning og beskytter dig mod solens skadelige stråler.

 

 

Med over hundrede andre Ray-Ban Aviator modeller på vores hjemmeside SmartBuyGlasses, er du sikker på at finde et par, du elsker!

 

 

Del en Kommentar

Your email address will not be published.