SmartBuyGlasses

Match dine Hvide Sneakers med dine favorit Solbriller
, / 409 0

Match dine Hvide Sneakers med dine favorit Solbriller

SHARE
Match dine Hvide Sneakers med dine favorit Solbriller

Vi lever i en konstant omskiftelig verden, hvor de nyeste trends er lige rundt om hjørnet, og erstatter den seneste. Kun ganske få trends får lov til at være vedvarende, og hvide sneakers bliver ikke udskiftet i den nærmeste fremtid. Faktisk er trenden mere populær end nogensinde før, så adskil dig fra mængden og tag et par cool solbriller på og skab din egen personlige stil.

Hvide Sneakers er kommet for at blive!

Det hele startede i 70’erne, da Stan Smiths hvide tennissko blev utroligt populære. Før det var hvide sneakers kun noget, som man gik med i weekenden, mens man slappede af i hjemmet. I dag ejer største delen et par hvide sneakers, og de har efterhånden opnået status som en klassiker i et hvert garderobeskab. De bæres til forskellige begivenheder som f.eks. til; en aften i byen, et afslappet hverdags outfit eller på løbebåndet i fitnesscenteret.

Personligt præg

Mode bør afspejle personlighed, men nu til dags kan det være enormt udfordrende at adskille sig fra mængden grundet alle de masseproducerede produkter, som størstedelen af befolkningen har trang til at købe. Brug derfor accessories nøgternt og brug dem til at skille dig selv ud fra mængden. Tilføj dine ynglings solbriller for et perfekt outfit.

Tag et kig på hvordan modeikonet Olivia Palermo matcher hendes hvide sneakers med solbriller.

Match dine Hvide Sneakers med dine favorit Solbriller - Dolce & Gabbana@olivia.palermo

Et helt sort outfit med hvide sneakers er ikke så innovativt og kreativt som opfindelsen af hjulet, men det virker, og det er hvad, det hele handler om. Tag dine hvide sneakers på og tilføj disse Dolce & Gabbana DG4268 solbriller i farven Cube Havana Fog.

Match dine Hvide Sneakers med dine favorit Solbriller - Celine@olivia.palermo

Igen, et meget simpelt outfit, men tilføjelsen af Celine CL 41068/S sætter prikken over i’et .

Match dine Hvide Sneakers med dine favorit Solbriller - Ray-Ban@olivia.palermo

Hvis du nogensinde har tøvet med at bære pilot solbriller, så er tiden kommet til at træde ud af din comfort zone og give dem et forsøg. Disse Ray-Ban RB3025 Large Metal Aviator solbriller blev oprindeligt designet til piloter, men er sidenhen blevet et global fænomen.

Opdater dit udseende og se hele vores kollektion lige her.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.