SmartBuyGlasses

Kirsebærtræer i forårsmoden 2016
, / 796 0

Kirsebærtræer i forårsmoden 2016

SHARE
Kirsebærtræer i forårsmoden 2016

Så er foråret vidst ankommet og nye trends blomstrer.

Fra frost og store jakker går vi nu til blå himmel og sommer kjoler (vi er i hvert fald optimistiske). Det skiftende vejr har inspireret flere rundt omkring i verden til at tilføje nogle farverige elementer til deres forårsstil. Du kan forvente alt fra feminine blomster mønstre til skarpe farver og iøjnefaldende print.

I anledningen af de flotte blomstrende kirsebærtræer kan vi meget godt lide disse flotte billeder fra søstrene Alex and Tsutsumi Hoang fra bloggen Giggles N Dimples og Tatyana fra bloggen LaFotka. Blomstrer mønstre, sakura farver og de flotteste solbriller. Kan det blive bedre?

 

Forårsmode 2016

 Billede fra Giggles N Dimples

Kirsebærtræer og blogger stil

Billede fra LaFotka med Celine Audrey solbriller

 

Hvis du føler dig inspireret og leder efter et par solbriller med et flot mønster, så har vi listet de flotteste forneden, så du kan få det flotteste kirsebærtræ-inspireret look.

Inspiration fra Kirsebærtræerne og Dolce and Gabbana

Dolce&Gabbana har et meget unikt udvalg af solbriller og briller med blomster mønstre. Disse designs er del af deres Almond Flower Kollektion. Forneden kan du se de briller og solbriller fra kollektionen, som vi mener virkelig udstråler “Foråret er ankommet!”

kirsebærtræer på briller

blomster møndstre solbriller

 

 

 

Adidas Originals

Adidas Originals har lavet deres helt egen unikke opfattelse af blomster-mønstre. De formår at kombinere deres atletiske look med blomster på en sej og frisk måde.

Adidas Originals solbriller

Adidas Originals solbriller med pink print

Hvis du stadig ikke er helt sikker på hvilken forårsstil er din favorite, så se hele vores udvalg på SmartBuyGlasses. Vi anbefaller også at du ser på Gucci Flora solbrillerne, da de også har nogle flotte mønstre lige som de rigtig flotte blomstrende kirsebærtræer i Bispebjergkirkegaard.

Nyd foråret!

Del en Kommentar

Your email address will not be published.