SmartBuyGlasses

Favoritter af SmartBuyGlasses personal – september

Favoritter af SmartBuyGlasses personal – september

SHARE
, / 797 0

smartbuyglasses-staff-picks-1

Sommersæsonen er i fuld gang, men hvad er dine favoritter i solbriller? Hvor har du været i løbet af sommeren? Dette avvhenger af hvor du er i verden. Måske har du flygtet til de køligere temperaturer, eller du har forberedt dig til nogle virkelig varme og solrige dage. Her på vores kontor i Italien er det ondt varmt, og vi har derfor brug for især én ting: Et par gode solbriller. Solbriller er ikke kun designet til at gøre dig cool. De er et vigtigt element, der opretholder en sund vision, da de blokerer skadelige UV stråler, som kan forårsage alle former for øjensygdomme senere i livet. Derfor er de en vigtig del af vores sommer tilbehør. De gør os smukke og bevarer vores vision krystalklar. Nedenfor vil tre af vores trendy personale vise os deres foretrukne briller for denne sommeren og fremover…

smartbuyglasses-staff-picks-101

Igor Marchisio

Igor er vores videographer. Han opholder sig safe i solen med Persol 3105S Polarisert solbriller. Han valgte dette paret for et par måneder siden (før de blev udsolgt!), og han elsker stelet i høj kvalitet. Den har nemlig mærkets patenterede Meflecto teknologi. Som professionel fotograf, har Igor et fint øje for detaljer, og han har valgt den polariserede versionen… Den er perfekt til at fjerne genskin fra reflekterende overflader. Denne model er en del af “Cellor” -serien, og er en af de ikoniske udgivelsene i Persols kollektionen. Vi elsker designet, en sømløs blanding af 50 århundrede stil med en klassisk atmosfære – den perfekte balance for Igors hipster stil.

smartbuyglasses-presol-cellor-3105s

smartbuyglasses-staff-picks-103

 

Parin Heidari

Parin er vores grafiske designer. Hendes farverige æstetik er en dristig blanding af trykte mønstre og former, så det er naturligt at hendes solbrille stil er afdæmpet og lidt mere low key. Tendensen i hendes solbrille kollektion er den klassiske Ray-Ban Original Wayfarer – med en lille twist. Denne model leveres med ett virkelig praktisk, foldbart stel. Den subtile skilpaddeskallnyansen og tonede linser er en særlig smagfuld og komplementær kontrast, der gør hende skiller sig ud fra mængden.

smartbuyglasses-ray-ban-folding-rb4105-glasses

smartbuyglasses-staff-picks-100

Daniel Williams

Daniel er vores trainee af sociale medier. Daniel er en typisk brite og elsker klassiske, skarpe linjer – med et twist. Han valgte disse Ray-Ban New Gatsby solbriller, da han var på udkig efter et par solbriller, der var både praktisk og moderigtige. Med det definerede dobbelbro-designet, mener vi, at han har fundet blot hvad han ledte efter. Fantastisk designet med sine bløde linjer, skaber disse solbriller faktisk et link til F. Scott Fitzgerald roman “The Great Gatsby”. De minder os afgjort om de glamourøse dage i 20’erne! For at give dem størst mulig effekt, har Daniel valgt en tidløs farve: Havana.

smartbuyglasses-ray-ban-new-gatsby

Hvilke er dine foretrukne solbriller i øjeblikket? Hvis du stadig behøver at finde dem, kan du tjekke vores hjemmeside, så send os et billede og tag #hallofframesbg for at blive præsenteret på vores hjemmeside!

Del en Kommentar

Your email address will not be published.