SmartBuyGlasses

CANNES 2016 – Street Style outfits
, / 1155 0

CANNES 2016 – Street Style outfits

SHARE
CANNES 2016 – Street Style outfits

Den berømte Cannes film festival har lige fundet sted i Cannes i Frankrig og alle de kendte deltager. Hvert år ser vi nogle af de smukkeste kjoler, når stjernerne går ned af den røde løber til film festivalen. Det kan dog være svært at få inspiration fra den røde løber, da vi jo ikke render rundt med glittrende galla kjoler til hverdag. Jeg har derfor set på Cannes street style – den stil de kendte går med når de ikke er på den røde løber.

Her er de bedste Cannes street style outfits med de smarteste solbriller.

Cannes 2016: Liu Wen

Cannes 2016 LIU WEN street style

Når afslapning og stil bliver kombineret får du et næsten magisk transformation. Liu Wen er Kinas første supermodel, den første østasiatiske model, der har været med i Victoria Secrets catwalk, og hun er også den først asiater, som brand ambassadør for Estee Lauder. Kort sagt, hun forstår mode!

Det bedste du kan lære fra den kinesiske supermodel er at du skal finde et minimalistisk outfit (f.eks. jeans) og kombinere det med moderne og iøjnefaldende modetilbehør, som et par unikke Fendi Cat Eye solbriller. Denne sæson er Cat Eye solbriller blevet meget trendy.

Fendi Cat eye solbriller

 

Cannes 2016: Daria Strokous

Cannes 2016 DARIA STROKOUS street style

Daria Strokous er nok mest kendt, som model, da hun har været på forsiden af adskillige Vogue magasiner og været kampange ansigt for Dior, Prada, Chanel, Louis Vuitton og ikke mindst H&M. Denne russiske model er dog også fotograf og skuespiller (Du kan se hende i filmen Contagion).

Det bedste du kan lære fra Daria Strokous er, hvordan man smider et trendy outfit sammen, og samtidig ser ud, som om man slet ikke brugte tid på det – en effortless stil.

Persol solbriller

 

 

 

 

Cannes 2016: Jourdan Dunn

Cannes 2016 Jourdan Dunn street style

En cool og simpel kjole og et par solbriller med metal brillestel – mere behøves du ikke ifølge den britiske model, Jourdan Dunn. Med Prada model, Vogue cover model og Maybelline samarbejde forstår hun vidst noget om mode, så hvis hun går med Prada solbriller kan det kun være moderigtigt (Tip! Google nogle billeder af Jourdan Dunn og hendes søn – de er det perfekte par).

Prada solbriller

 

Cannes 2016: Karlie Kloss

Cannes 2016 Karlie Kloss street style

Den amerikanske model Karlie Kloss, viser her hvordan man bedst kombinerer en skater nederdel med en moderne læderjakke. Det bedste ved dette look er at solbrillerne kan du nemt få uden at man skal springe banken.

Spektre solbriller

 

 

Cannes 2016: Heidi Klum

Cannes 2016 Heidi Klum street style

Det bedste bohemian beach outfit! Få en lignende stil med en maxi nederdel, sommer hat og trendy Ray-Ban solbriller med blåt spejlglas – så mangler du måske bare havnen eller måske en båd.

Ray-Ban solbriller

 

De bedste ved disse supermodeller er at deres stil er enormt nem at få inspiration af, da de alle er minimalistiske eller afslappede. Hvis du vil se flere smarte outfits, så se videoen forneden, ellers kan du også besøge SmartBuyGlasses for et par trendy solbriller, der matcher dit minimalistiske sommer outfit.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ox9T9qo6iHI[/embedyt]

Del en Kommentar

Your email address will not be published.