SmartBuyGlasses

6 Grunde til, at briller er bedre end kontaktlinser
, / 1098 0

6 Grunde til, at briller er bedre end kontaktlinser

SHARE
6 Grunde til, at briller er bedre end kontaktlinser

Det har været en lang rejse til, hvor jeg har med briller, og jeg byttet mellom briller og kontaktlinser meget ofte. At vokse op, at være en atlet var hele grunden til, at jeg fik kontaktlinser i første omgang. Fodbold er ikke ligefrem en brillerevenlig sport (og jeg ønskede ikke at købe eller bære beskyttelsesbriller, da der var en anden mulighed) og klart syn var nødvendig for at se, hvordan volleyboller og Frisbees flyver i luften.

Så da mitt syn begyndte at forstyrre mine sportspræstationer, bragte min mor pligtmæssigt mig til øjenlægen og ventede tålmodigt halvtimmen det tog mig til at få min første kontakt.

Det var tilbage i mellemskolen, og var starten på min overgang til at bruge kontakter på fuld tid. I de næste fem til seks år bærede jeg kontakter hver eneste dag hele dagen. Kontakter er gode og bekvemme på mange måder, men som collegestudent har jeg faktisk fundet ud af at sport og formelle begivenheder er næsten den eneste gang jeg sætter dem ind. Som en, der plejede at finde iført briller for at være yderst irriterende, uinteressant , og upraktisk, her er de seks bedste grunde, jeg langsomt har vokset til at elske dem.

  1. Easy Napping

Imgur

Mitt første år på universitetet jeg ville normalt tage gennemsnitlige 2 hurtige naps om dagen … før middagstid. Som en, der måtte forlade klokken 7 for at komme til min morgenklasse, brugte alligevel mine nætter til at udforske en ny by og kollegiet, var jeg altid super træt hver dag og tog ofte enhver kort mulighed, jeg måtte nappe. Og briller er meget nemmere at lure med end kontaktlinser; bare pop dem ud og placere dem ved siden af ​​dig og drive væk.

  1. Morgenrutine

Popative

Når jeg vågner op med bløde, søvnige øjne, er det sidste, jeg vil gøre, at pryde mine trætte låg, der er åbne for at holde kontakten i. Overgang til at bære briller gjorde jævnligt min morgen rutine så meget lettere. Selv om tiden kan være ubetydelig, behøver du ikke bekymre dig om kontaktlinser, men min morgenrutine er meget mindre stressende.

  1. Messy Makeup

cdn2.gurl.com

Når jeg giver mig 10 minutter til at blive klar efter snoozing flere gange, vil jeg ikke være i stand til at sikre, at min eyeliner er perfekt symmetrisk. Brug briller ærligt opmærksomheden væk fra enhver ufuldkommen sminke og gør mig meget mindre selvbevidst om eventuelle uheld, jeg måske har haft om morgenen.

  1. Light Packing

Sudio Ghibli

Kontaktlinser har altid været en smerte for mig at rejse med. Jeg skal sørge for, at jeg har nok linser (hvis de er daglinser) eller bekymre mig om, hvor mange der skal bringes i tilfælde af at jeg taber et par under mine 2 uger. For ikke at nævne, hvis det er en spontan nat tilbragt et sted, du ikke forventer, er det meget nemmere at kunne se næste morgen, hvis du havde briller, end hvis du skulle smide et par kontakter.

  1. Komfort

Sony Pictures

I lighed med hele “napping” -problemet er briller bare en meget mere komfort end kontaktlinser. Du behøver ikke bekymre sig om tørre eller irriterede øjne, og de er meget hurtigere og lettere at sætte på / tage af, end kontakterne er. For en person, der ofte har pakket daglinser med både at studere i timevis, men også at hoppe på cykel og udforske en ny bydel, er briller meget mere alsidige og komfortable for mig.

  1. Finde det rigtige par

Fox

Mens jeg stadig kommer ind i et par kontaktlinser til formelle arrangementer, eller hvis jeg vil se godt ud af billeder, har jeg fundet det rigtige par briller meget mere villig til at bære dem. Sørg for, at formen på rammerne supplerer dit ansigt. Hvis du har brug for hjælp med det, så tag en kig på denne fantastiske guide. At finde den rigtige stil kan også gøre en så stor forskel. Det perfekte par briller kan være dit bedste og mest smigrende tilbehør, og der er tidspunkter, hvor jeg hellere vil bære mine briller udelukkende til æstetikken! Og hvis du er bekymret for, om du vil kunne trække din foretrukne smink ud, mens du har briller, skal du ikke bekymre dig, du kan helt sikkert (men tjek denne artikel, hvis du har brug for nogle tips!).

Hvis du er overbevist om, at briller nu er til dig, og du leder efter nogle nye nye rammer, så er der få af mine favoritter, der virkelig giver værdi for ethvert udseende.

Køb disse Tom Ford brillerne for 1293kr

Køb et par Ray-Ban Clubmasters for 795kr

Køb Persol briller for 898kr

 Køb disse Chloe brillerne for 879kr

 

Hvis ingen af disse fanger øjet, så tjek SmartBuyGlasses.dk til flere stilarter.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.