SmartBuyGlasses

Top 10 amerikanske brille mærker
, / 2993 0

Top 10 amerikanske brille mærker

SHARE
Top 10 amerikanske brille mærker

Uanset om du er på stranden, ude og fiske på søen, i byen og fester eller camping i bjergene denne weekend, er der så mange måder at fejrer det på! Derfor, har vi i år besluttet at vise vores påskønnelse til vores dejlige State of Red, White og Blue ved at fremhæve nogle af de mest ikoniske og verdens skiftende top amerikanske briller mærker, der er bygget fra bunden lige herhjemme.

Nogle vil du genkende, og måske andre vil du ikke … Men en ting er sikkert, du er ikke en sand patriot, medmindre du kender dem alle!

 

Arnette

 

I 1992 blev Arnette briller grundlagt af Greg Arnette i en en-bil garage i Orange County, CA. Faktisk var Arnette en pioner inden for ungdomsbriller og blev anset for det første brilleremærke for modekultur i Amerika. I dag har Arnette hovedkontor i Encinitas, Californien.

Køb Arnette Slickster sollbriller nu for 495kr

Køb Arnette AN4139 POL solbriller nu for 835kr

 

Oakley

 

Oakley blev grundlagt i 1975 af Jim Jannard i Foothill Ranches of California. Oakley briller specialiserer sig i klare sportsbriller og giver amerikansk militær og retshåndhævende med briller til øjenbeskyttelse. De har mere end 600 patenter til briller, materialer og præstationsudstyr.

Køb Oakley Square Wire 1479kr

Køb Oakley Jupiter Squared solbriller 989kr

Ralph Lauren

 

Dateret tilbage til 1967, har Ralph Lauren omdefineret amerikansk mode. Luksuriøse og sofistikerede Ralph Lauren briller sælges over hele verden, men de har stadig hovedkontor i New York City, NY, til i dag.

Køb slike Ralph Lauren solbriller for 756kr

Køb slike Ralph Lauren solbrillre for 940kr

 

Randolph Engineering

 

Uden tvivl, Randolph Engineering toppede vores liste for “mest patriotiske” amerikanske briller mærke. Randolph Engineering har været et langvarigt amerikansk briller mærke siden 1972 og alle deres briller er stolt lavet i USA. De sælger solbriller, skydebriller, såvel som receptpligtige rammer. Ikke at nævne, de er hovedkontrahenten for at levere aviator solbriller til USA militæret. Hovedkvarteret i Randolph, Massachusetts.

 

Køb Randolph Engineering Aviator polariserte briller for 1968kr

Køb Randolph Engineering Intruder for 1344kr

Ray-Ban

 

I 1937 grundlagde det amerikanske firma Bausch & Lomb Ray-Ban briller, som vi alle kender og elsker i dag. Ray-Ban steg til succes ved først at forsyne US Army Air Corps med specialiserede anti-glare aviator solbriller, og derefter bekræftede moderselskabet patentet om at sælge deres varer kommercielt. Hovedkontor i Rochester, New York.

Køb disse Ray Ban Predator 2 for 757kr

Kob Ray Ban Outdoorsman for 939kr

 

SPY

 

SPY briller blev grundlagt i 1997 af tre sportsaktører og motorsportsinteresserede, der ønskede at give atleter med bedre præstationsbriller. Frem til i dag arbejder mærket med en verdensklasse af atleter som snowboarder Shaun Palmer, surfer Sunny Garcia, BMX rytter Jamie Bestwick og NASCAR driver Richard “The King”. Virksomheden er baseret på det sydlige Californien.

 

Køb SPY LOGAN FARRAH Femme Fatale for 318kr

Shop these SPY COOPER XL for 829kr

 

Thom Browne

 

Thom Browne voksede op i Pennsylvania og driver nu sit New York-baserede herretøj og dame-mærke. Thom Browne er nemt et af de bedste amerikanske briller mærker, når det kommer til high-end mode, og har hurtigt opnået international berømmelse og anerkendelse for hans ukonventionelle designs til mænd. Thom Browne briller skaber moderne design med en vintage følelse.

Køb Thom Browne Oval Black for 4337kr

 

Køb Thom Browne Cat-Eye for 3771kr

 

Tom Ford

 

I 2005 åbnede Tom Ford sin første butik på New York Madison Avenue, som fortsat er hovedkvarteret til i dag. Tom Ford briller sælges rundt om i verden og har modtaget international anerkendelse af mærkeets luksusprodukter og sensuelle designs.

 

Køb Tom Ford Jennifer for 1464kr

 

Køb Tom Ford Karmen for 1044kr

 

Polaroid

 

Grundlagt i 1937 i Cambridge, Massachusetts af Edwin Land, krediteres dette firma med at skabe nogle af de første (hvis ikke de første) solbriller med et polariseret filter. Et mærke, som du altid kan stole på, har Polaroid været førende inden for brillerundersøgelser og -udvikling i mange år. Hidtil fortsætter de med at skabe nogle af de mest avancerede linser i virksomheden.

Køb Polaroid Youth polarisert for 359kr

 

Køb Polaroid PLD polarisert for 359kr

 

Nu hvor vi har dækket disse fantastiske top amerikanske briller mærker, er det tid til at fange fyrværkeri, fyld kølerne og fejr stort i år med dit eget patriotiske briller! SmartBuyGlasses.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.