SmartBuyGlasses

Ray-Ban Double Bridge Kollektion
, / 562 0

Ray-Ban Double Bridge Kollektion

SHARE
Ray-Ban Double Bridge Kollektion

Introducerer Ray-Ban Double Bridge Kollektion

Sommer er en fantastisk årstid, og vi ved lige præcis hvilke solbriller, som vil klæde dig bedst. Ray-Ban Double Bridge Collection kombinerer retro stil med et nyt moderne design, der giver dem en moderne klassisk status. Ray-Ban er år efter år det mest populære solbrille mærke, og denne kollektion er ingen undtagelse. Ray-Ban Double Bridge Kollektionen er en af de hotteste stilarter henover sommeren. Kollektionen har en bred vifte af solbriller at vælge imellem. Der er noget for enhver smag.

Ray-Ban RB4257

Som navnet antyder, denne moderniserede golden oldie omfavner den klassiske Gatsby æra af en overdådig fest-drevet livsstil, som sommeren handler om. Dette mesterværk er en del af Ray Ban New Gatsby Kollektionen, der har mindet verden om, at intet siger overdådighed mere end et par blændende briller som disse. Hvad er der ikke at elske? Med Gold Double Bridge, som skriger af klasse og elegance, vil dette unisex-par være en sikker vinder.

Ray-Ban Double Bridge Collection New Gatsby

Ray-Ban RB4253

Ray-Ban har tilføjet et moderne touch af Gold Double Bridge til denne stilfulde klassiker, der gør det til et af de hotteste par om sommeren. Solbrillen beholder stadig sit klassiske design, der har vakt glæde over hele verden, men tilføjelsen af Double Bridge har gjort dette par til et must have. Du kan bære disse på en almindelig solskinsdag eller endda til en særlig begivenhed. Forestil dig dette, mandag eftermiddag, solen er fremme, disse fantastiske solbriller til en frokost eller lørdag aften til pool fest, følelsen af at se fantastisk ud.ray-ban-double-bridge rb4253

Ray-Ban RB3540

Denne guldrammede skønhed er et andet must have. Det er en anden moderniseret klassiker, der er enormt trendy om sommeren. Disse Aviator solbriller er perfekte til sommerfest. Modellen er unisex og med det rigtige tøj kan de udtrykke klassisk, moderne, elegant eller hvad som helst, der passer til dig og din stil.

Ray-Ban Double Bridge Collection RB3540

Ray-Ban Tech RB4266

Disse stilfulde og alligevel teknologiske avancerede solbriller, da de er lavet med en let titanium dobbeltbro, disse solbriller er perfekte til en RAVE! Scenarie: Musikken pumper, hænder i luften og dine venner omkring og du har den bedste tid nogensinde. Du er stjernen, rocking disse smukke flash solbriller.

Ray-Ban Double Bridge Collection RB4266

 

Besøg SmartBuyGlasses for at se flere af stilfulde elegante double bridge solbriller.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.