SmartBuyGlasses

Paul Smith Solbriller: Klassisk med et Twist
, / 493 0

Paul Smith Solbriller: Klassisk med et Twist

SHARE
Paul Smith Solbriller: Klassisk med et Twist

Klassisk med et twist: Paul Smith solbriller

Paul Smith solbriller er kun et udsnit af det britiske modeimperium, der er berømt for sin “klassisk med et twist” stil. Trends kan være gentagne og overflødige, men Paul Smith sørger for at afvige fra det mønster og konsekvent designer nogle af de mest innovative og stilfulde kreationer. Som følge af denne succes i modeverdenen kan Paul Smith som et mærke også påvirke kultur og tendenser i andre industrier.

Kreative Modsætninger

En grund til at Paul Smith solbriller forbliver moderne og iøjnefaldende, er hans unikke måde at håndtere modsætninger i hans arbejde: hans designs er high fashion men på forkant med trends og tendenser samtidig med at de er både traditionelle og moderne. Hans evne til fejlfrit at kombinere cutting edge mode med slankt formalt tøj, har adskilt hans design fra både britiske og verdensomspændende designere hele sin karriere. Paul Smith solbrillers design kan ikke imiteres og det gør hans arbejde tidløst og klassisk.

Inspiration fra hele verden

Når du shopper Paul Smith, ser du ikke på det samme par solbriller igen og igen. Paul Smith siger selv, at “du kan finde inspiration i alt”. Dette resulterer i langt mere unikke og trendy designs end de sædvanlige hylder med gentagne designs. Hans designs er produceret med en britisk flair – hver design er unikt uden at det bliver for meget. Det er sjovt men elegant. Uanset hvilket par du vælger, er du garanteret en stil, der er unik og inspirerende.

paul smith sunglasses

Find dit favorit par Paul Smith Solbriller her.

Alle billeder taget med tilladelse fra paulsmithdesign på Instagram.

Del en Kommentar

Your email address will not be published.