SmartBuyGlasses

Hot Hot Havaianas
, / 540 0

Hot Hot Havaianas

SHARE
Hot Hot Havaianas

Sommerklar med dine favorit Havaianas Solbriller

Hvis du vil tilføje noget brasiliansk glans og sjov til din sommer garderobe, er der ingen bedre end Havaianas. Det berygtede flip flop og beach sko mærke stopper ikke der, de har netop lanceret deres første brille og solbrille kollektion.

Den brasilianske mærke berømt (Selena Gomez og Kim K elsker begge Havaianas!) for deres super komfortable strandsko har i år udvidet deres kollektion solbriller. Det betyder helt nye muligheder for at matche fra top til tå! Og med hver model opkaldt efter en af Brasiliens strande, Helloo Trancoso og Paratay, bringer de sommervarmen tættere på.

#TôDeHavaianas #HavaianasMoment #VoyConHavaianas #HavaianasEyewear #ÓculosHavaianas #beach @aline0601

A post shared by Havaianas (@havaianas) on Apr 1, 2017 at 9:18am PDT

Strandklar

Glem de grundlæggende brune og sorte farver og hop ud i noget mere farverigt om sommeren! I lilla, rosenrød, koral, lavendelblå og mange flere farver – gør de sjovt og sommerligt med de ideele strand briller. Enormt komfortable og vand-venlige, Havaianas solbriller er perfekte til at tage temparaturen på stranden, strandpromenaden eller endda i baren!

De nye nuancer er tilgængelige i fem former: Rio, Paratay, Trancoso, Brasil og Noronha. Kombinationen af de for skellige desings og farver gør dem til den perfekte kollektion for alle, uanset deres smag.

 

Noronha, Brasil

Paraty, Rio, Trancoso 

Med forskellige farver og forskellige former, er du sikker på at finde dine nye favorit solbriller med Havaianas!

At leve op til arven

Havaianas Eyewear-kollektionen er designet for at være lige så behagelig som deres sko, og indeholder tre forskellige materialer (gummi, acetat og polyamid), størrelser (små, mellemstore og store) og brilleglas (solid, gradient eller spejlvendt).

Hvert par er både funktionelt og moderigtigt, ligesom deres flip flops, der gjorde dem berømte. Fra super behageligt materiale til UVA / UVB beskyttelse, vil disse briller holde trit med dig uanset din livsstil.

Photos: Havaianas Instagram

Hvad venter du på?

Skoens holdbarhed, komfort og praktisk gør dem perfekte til at bære hele sommeren. Så hvis du er klar til at opnå den perfekte sommerkombination af flotte flip-flops og flotte solbriller, klik her for at få fat i et par Havaianas!

Del en Kommentar

Your email address will not be published.