SmartBuyGlasses

Costa Del Mar: Når Praktikalitet Møder Stil…
, / 420 0

Costa Del Mar: Når Praktikalitet Møder Stil…

SHARE
Costa Del Mar: Når Praktikalitet Møder Stil…

Få mærker mestrer sjældent at gå fra specialbriller med høj ydeevne til at blive et fashionabelt brand. Costa Del Mar er et mærke, som netop mestrer både funktionalitet og mode. De bæres af alle typer som fiskere, atleter og modebevidste.

PC: @westbound_limited #flyfishing #colorado #seewhatsoutthere #optoutside #rioflylines #costadelmar

A post shared by Troy Garner (@troysoccer55) on Mar 7, 2017 at 11:52am PST

Funktionalitet

Costa Del Mar skabte deres solbriller for at imødekomme de eventyrlystne, de modige og globetrotterne. Costa Del Mar solbriller er designet til havelskere, dem der bruger utallige timer på vandet. At bekæmpe solens hårde blænding fra vandets overflade i lange perioder betyder, at man har brug for et produkt, der virkelig beskytter ens syn. Med brilleglas designet til at sikre absolut klarhed og fuldstændig beskyttelse mod den skade, der kan gøres ved endeløs udsættelse for solens blænding.

Stu Apte and I watch the teasers at Tropic Star Lodge in Panama 1993. #costadelmar #tforods #yeticoolers

A post shared by FlipPallot (@flippallot) on Mar 11, 2017 at 9:56pm PST

Kvalitet

Hver Costa Del Mar solbriller er håndlavet af dygtige håndværker, fordi mærket mener, at intet kan slå den kvalitet, der kommer fra en ekspert. De har også enkrævende test- og screeningsproces, hvor omkring 8 individuelle eksperter tjekker produktet for fejl og mangler, inden de sælges. Kvalitet er nøglen for Costa Del Mar, et mærke bygget for at kunne holde resten af livet i hårde omgivelser.

#costa #costadelmar #reflection #springbreak #springbreak2017

A post shared by John Brooks (@imovemetal) on Mar 10, 2017 at 2:12pm PST

Stil

Med flotte Aviator- og Wayfarer-rammer har Costa Del Mar designet en række stilfulde produkter, der aldrig går ud af mode. Den klassiske Aviator har fået et moderne twist med fantastiske metal-detaljer. De er beregnet til at tage dig fra svømmebassinet til floden uden at se det ser malplaceret ud. Costa Del Mar har taget den tidløse Wayfarer-stil og designet en bred vifte af produkter, der appellerer til alle med et fantastisk udvalg af farvekombinationer.

Costa Del Mar Solbriller: De Bedste Produkter

Når funktionalitet og ydeevne er det vigtigste, er Costa Del Mar Motu Polarized MTU 69 OCGLP det eneste rigtige. Disse solbriller findes i mange forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dit behov.

Costa Del Mar sunglasses

Hvis du er på udkig efter komfort og kvalitet, er Costa Del Mar Copra Polarized COP 102 OBMGLP til dig. Brillestellet er lavet af højeste kvalitet, og brilleglasne har også en kategori 3 rangering for UV-beskyttelse, hvilket giver ekstra komfort til dine øjne hele dagen.

Costa Del Mar sunglasses

For dem, der elsker mode og ønsker deres solbriller skal afspejle deres personlige stil, vil Costa Del Mar Cook Polarized COO 126 OSCGLP opfylde alle dine behov. Fås med satin sort eller skinnende guldmetalrammer og et stort udvalg af objektive-farver passer de til ethvert look og outfit, du har i tankerne.

Costa Del Mar sunglasses

Del en Kommentar

Your email address will not be published.