Forsiden/Solbriller
Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
Alle mærker
Sport
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Lyserød
Orange
Rød
Skildpadde
Sort
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
101 kr19615 kr

Solbriller

Solbriller er et af de vigtigste og mest alsidige accessories, du kan eje. Et par flotte solbriller er både moderigtige og funktionelle og kan på en subtil måde forvandle et outfit fra kedelig til fantastisk - og samtidig beskytte dine øjne med stil.

 

Vores store kollektion af prisbillige designerbriller har over 80.000+ fantastiske stel at vælge imellem. Vi har indgået samarbejde med over 180 designerbrillemærker for at skaffe dig de nyeste trends indenfor bl.a. polariserede solbriller, eksklusive solbriller og runde solbriller. For eksempel vores fotokromiske solbriller, som findes i alle former, stilarter, materialer, farver og glasbehandlinger at vælge imellem, alt sammen til nedsatte priser. 

 

SmartBuyGlasses shadeshop er omhyggeligt opbygget for at gøre det nemt at shoppe solbriller online. Du kan hurtigt forfine din søgning ved hjælp af filtre som solbriller med styrke, klare briller, blue light briller, herresolbriller, briller med styrke og damesolbriller samt ansigtsform, mærke, farve, stil, køn og stelmateriale. Når du har fundet en stil, du kan lide, kan du endda prøve den, før du køber, ved hjælp af vores værktøj Virtual Fit. Det har aldrig været nemmere - eller sjovere - at finde det perfekte par stilfulde solbriller!

 

Og når du handler hos os, ser du ikke bare godt ud - du vil også føle dig godt tilpas. SmartBuyGlasses ændrer verden - et stel ad gangen. 

 

Takket være vores kunders støtte har vi været i stand til at donere briller til en værdi af over 1 million dollars i butiksværdi til at hjælpe synshandicappede personer i nogle af verdens mest dårligt stillede samfund. Vi arbejder hårdt for at hjælpe med at udrydde forebyggelig blindhed over hele verden, og derfor har vi indgået samarbejde med organisationer som Unite for Sight, Eden Projects og Orbis International for at yde løbende synspleje og briller med styrke til dem, der har brug for det. 

 

Hvordan rengør man solbriller korrekt?

Det er nemt at rengøre dine solbriller. Selv om der findes endeløse rengøringsløsninger til glas på nettet, kan du nemt opnå det krystalklare look derhjemme. 

 

Hvis du vil vaske dine solbriller, skal du holde dem ved broen (den vandrette del af stellet mellem hvert glas) under en let strøm af varmt vand. Kom en lille mængde opvaskemiddel på din finger, og massér derefter forsigtigt hver side af hvert glas. Skrab aldrig på genstridige partikler, og brug aldrig en klud eller et slibende materiale til at gnide dem - især ikke hvis du har polariserede glas.  Du skal blot gentage ovenstående trin og bevæge fingeren i en cirkulær bevægelse, indtil snavset er fjernet. 

 

Hvis du har mulighed for det, er det bedst at lade solbrillerne tørre i luften. Så længe du har brugt kvalitetsopvaskemiddel og skyllet dem ordentligt, vil de ikke få striber eller tørre mærker. Ellers kan du tørre dem med en mikrofiberklud. Undgå at bruge servietter, da de vil efterlade fluffy rester på dine flotte solbriller og ødelægge alt dit hårde arbejde.

 

Frem for alt skal du altid huske på: Hvis du ikke skal bruge dine solbriller, skal du lægge dem tilbage i deres etui! På den måde sikrer du, at stellet ikke bliver bøjet eller beskadiget (eller at der bliver sat på det!). Det vil også hjælpe med at beskytte brillerne mod ridser. Vi opfordrer til at pakke dine helt nye solbriller ind i den mikrofiberklud, der følger med, når du køber vores billige briller, inden du lægger dem i solbrille etuiet.



Vi tilbyder udvidet garanti på vores solbriller, fordi vi er sikre på deres kvalitet. Men at behandle dine briller godt ved at rengøre dem regelmæssigt og opbevare dem i deres etui er den bedste måde at forlænge deres levetid på. 

 

Hvor kan jeg købe solbriller i nærheden af mig?

Hos SmartBuyGlasses har vi arbejdet hårdt for at gøre det sjovt, hurtigt og nemt at købe og finde solbriller. Vi lover, at det sværeste bliver at begrænse, hvor mange par billige, stilfulde solbriller du køber! Det eneste du skal bruge for at komme i gang er en opdateret brillerecept og din pupilafstand.

 

Vores mål er at hjælpe folk med at udtrykke deres individualitet gennem deres stel og glas, og vi har gjort dette muligt ved at indgå partnerskaber med over 180 designerbrands for at give dig den største samling af stelformer, stilarter, materialer, farver og glasbehandlinger at vælge imellem. 

 

Vores websted giver dig mulighed for at købe mærkevare og populære solbriller ved hjælp af din telefon, tablet eller en anden enhed med internet. Derefter kan du sortere efter ansigtsform (vi har en praktisk guide til dem, der er i tvivl), mærke, prisniveau og stort set alt andet, du kan komme i tanke om. 

 

Vi er i stand til at lade dig prøve et - eller alle - vores produkter gennem vores virtuelle fit-teknologi! Se, hvordan forskellige par solbriller ser ud, før du køber dem, og find din perfekte stil og pasform.  

 

Antag, at du har spørgsmål om briller eller styrketrelaterede spørgsmål, mens du shopper. I så fald kan du spørge en af vores venlige lokale optikpartnere online via pop-up chatvinduet i åbningstiden. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du har en kompleks styrke, f.eks. multifokal glas. Hvis du forstår din styrke, kan det hjælpe dig med at træffe mere velinformerede valg omkring ting som f.eks. stelmateriale.

 

Når du har fundet dit yndlingsstel, kan du tilføje alle solbriller til din kurv. Du kan uploade din styrke, vælge din glasfarve og vælge at få dem polariseret i løbet af betalingsprocessen. Vi behandler derefter din bestilling af dine helt nye solbriller, og hvis dit valgte stel er på lager, og afhængigt af, om dine solbriller er klare eller med styrke, vil vi have dem på vej til dig så hurtigt som muligt.

 

Vi sender alle vores produkter til internationale adresser og APO/FPO-adresser. Internationale leveringer tager generelt ca. samme tid som indenlandske leveringer. Vi sender dig en e-mail, når de har forladt vores lager med sporingsoplysninger, og du bør modtage dine briller inden for 5 til 8 arbejdsdage.