Grid banner
Filtrer og sorter

Oakley Solbriller

971
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 af 971 produkter
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Oakley
Alle mærker
Sport
Kollektion
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Grå
Grøn
Gul
Guld
Lilla
Rød
Sort
Sølv
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
438 kr3752 kr

Oakley Solbriller

En stærk og førende pioner inden for brillebranchen med beskyttelsesbriller til alle. Oakley solbriller sikrer en forbedret visuel oplevelse med autentiske designs og fin optisk teknologi. Derudover er du sikker på et moderigtigt og trendy look når du bærer Oakley prizm og solbriller. 

 

Du kan finde et bredt udvalg af Oakley solbriller til mange udendørs aktiviteter, der er elsket af selv de mest ikoniske atleter. 

 

Hvis du er på udkig efter solbriller eller polariserede solbriller, der kan være en god følgesvend til mange eventyr, er Oakley solbriller herre kommet for at blive og giver den perfekte brille service, der findes.

 

Løb over til Oakley eyewear og kig blandt forfriskende stilarter, farver og designs af solbriller til mænd, kvinder og børn til overkommelige priser.

 

Er Oakley briller et godt mærke?

 

Oakley briller er anerkendt af branchen og samfundet som et af de bedste mærker inden for sports- og beskyttelsesbriller

 

Her er nogle af grundene til hvorfor:

 

  1. Oakleys glasteknologi er designet til at imødekomme efterspørgslen hos alle sportsentusiaster, der søger beskyttelsesbriller til at forbedre deres præstationer. Et eksempel på dette er Oakley Prizm i deres solbriller, der giver mulighed for farveforbedring og kontrast i høj kvalitet. 
  2. Stødmodstanden i rigtige Oakley solbriller er holdbar og modstår de hårdeste stød, men du skal naturligvis ikke træde på dem. 
  3. Designene og stilene kan tilpasses til forskellige lejligheder, hvad enten det er sport eller blot en dag i solen. 
  4. Bredt udvalg af briller til kvinder, mænd og børn, der kan findes i en standard pasform eller asiatisk pasform.

 

Disse faktorer kan også påvirke prisen på Oakley solbriller, men du kan være sikker på, at du investerer i ekstraordinære beskyttelsesbriller.

 

Kan Oakley solbriller bruges som sikkerhedsbriller?

 

Beskyttelsesbriller har udviklet sig i årevis, og mange mærker i branchen har arbejdet på at levere sikkerhedsbriller af høj kvalitet. 

 

Der findes regler for sikkerhedsbriller, der leveres af ANSI-retningslinjerne og er blevet branchens standard for sikkerhedsbriller

 

Oakley solbriller er blevet ANSI-godkendt, da de opfylder standardkravene til slagfasthed og visuel klarhed. Hver model af Oakley solbriller vil have angivelser af ANSI-klassificeringen (ANSI Z87.1), så sørg for at kigge på beskrivelsen af dine briller.

 

Oakley solbriller passer som et par gode sikkerhedsbriller, når det gælder sport, som cykel solbriller, skibriller til skiløb og meget mere. Solbrillerne kan give ekstra beskyttelse til både dine øjne og synet i gennem:

 

  1. Særlige beskyttende glas, som f.eks. UV- eller polariserede solbriller.
  2. Slidstærke og lette stelmaterialer, der giver komfort og slagfasthed. 

 

Der findes forskellige typer sikkerhedsbriller, som du skal sørge for at tjekke, inden du går ud i bestemte aktiviteter. Oakley solbriller er måske ikke ideelle, hvis du arbejder med farlige materialer, men det kan specifikke sikkerhedsbriller være.  

 

Hvilke Oakley briller er bedst?

De bedste Oakley-briller kombinerer et moderigtigt og trendy look med avanceret teknologi. Oakley skibriller er fremragende valg til skiløbere og snowboardere, da de er innovative og fungerer som både beskyttelse og stilfulde goggles. Sports solbriller fra Oakley er også værdsatte for deres holdbarhed og ydeevne, perfekte til enhver udendørs aktivitet. Mange Oakley-briller leveres med polariserede glas, der reducerer genskær og forbedrer synsklarheden, hvilket er en værdifuld funktion, især for dem, der bruger briller til sport eller kørsel. Samlet set er det bedste Oakley-valg afhængig af din livsstil og specifikke behov.

 

Hvad betyder asiatisk pasform for Oakley solbriller?

 

Har du hørt udtrykket Asian fit, Omni fit eller low bridge fit, men aldrig rigtig forstået betydningen?

Kort sagt er Asian fit-briller specielt designet til bestemte ansigtstræk, som er mest almindelige i asiatiske samfund. Disse ansigtstræk er en lav næseryg, høje kindben og et fladere og bredere ansigt.  

 

Denne betegnelse er blevet vedtaget af mange brilleproducenter, som forstår, at vi ikke alle kan passe til den samme type briller

 

De vigtigste forskelle mellem Oakley standard fit og Asian fit solbriller er:

 

  1. Næsepuder. Ved Asian fit-briller er næsepuderne større og længere end ved standard fit-briller. Disse større næsepuder giver ekstra støtte og greb, hvis din næseryg er lavere.
  2. Shooter glas. Dette hjælper med at give ekstra komfort, hvis du har tendens til at have højere kindben. Med et kortere glas forhindrer du, at brillerne konstant rører dit ansigt.
  3. Buede templer. Et bredere ansigt med briller med standardpasform kan give ubehag ved templet, der sidder stramt omkring dit ansigt. Asian fit-briller har en mere buet form for at undgå, at brillerne kommer til at klemme. Et godt stel til at fremhæve en kurvet form er wrap-around Oakley solbriller.

 

Hvis du er nysgerrig efter at lære mere om low bridge fit-briller, og hvorfor de er en god opfindelse, kan du læse vores artikel om Hvad betyder asiatisk pasform. 

 

Sådan bestiller du Oakley solbriller med styrke online

 

Det er nemt, bekvemt og sjovt at bestille dit nye par Oakley solbriller online hos SmartBuyGlasses

 

Praktisk, fordi du kan gennemse uendeligt mange briller og solbriller fra mange mærker fra din seng, sofa eller ved middagsbordet.

 

Hvis du skal købe ind til en sidste øjebliks ferie eller sportsbegivenhed og ikke har tid til at besøge din lokale optiker, kan du smutte over til Oakley solbriller siden, bestille dit par solbriller med styrke og få det leveret direkte til din dør.  

 

Det er nemt at bestille Oakley solbriller med styrke online med få klik: 

 

  1. Vælg det par, du kan lide, uanset om det er et par med standardpasform, asiatisk pasform eller sikkerhedsbriller, og køb dem med styrke. 
  2. Vælg den type synskorrektion, du har brug for: fjernsyn, progressive briller eller læsebriller
  3. Det næste skridt er at indtaste dine styrkeoplysninger korrekt.
  4. Dette næste trin er vigtigt, da du vælger glassets tykkelse, og hvis du ikke er helt sikker på, hvilket glasindeks du skal vælge, kan du læse alt om det her.  
  5. Vælg derefter den rigtige glasbelægning, du foretrækker til Oakley solbriller: polariserede glas, spejlede eller endda Transitions. Hvis du vil vide mere om glas med belægninger og farvetoner, kan du besøge vores Optical Center. 
  6. Et klik mere, og få dine solbriller med styrke sendt gratis til dig!

 

Selv om det er nemt og bekvemt at bestille dine briller online, er det med SmartBuyGlasses også sjovt! Hvorfor ikke finde det rigtige par solbriller ved at bruge vores virtuelle prøveværktøj og prøve alle de Oakley solbriller, du kan lide. Virtuel prøvning af briller kan spare dig tid og give dig en idé om, hvordan de ville se ud i dit ansigt.


Så SmartBuy med os, og bestil et par solbriller til overkommelige priser online gennem en sjov, nem og bekvem oplevelse.