Grid banner
Filtrer og sorter

Celine solbriller

3
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Celine
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Glasfarve
Blå
Brun
Gennemsigtig
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
M
L
XL
51 mm62 mm
Pris
1207 kr2436 kr

Celine solbriller

Celine solbriller er en forlængelse af virksomhedens allerede fantastiske ry inden for modebranchen. Celine er et fransk ready-to-wear- og luksuslædermærke, der har været under LVMH's ejerskab siden 1996. 

 

Celine blev grundlagt af sin navnebror Céline Vipiana i 1945, og hun åbnede sin første butik på 52 rue Malte i de ikoniske gader i Paris. Celine var en af de første af sin slags og fungerede som en skobutik til børn, som blev skræddersyet efter mål. Da mærket begyndte at blive kendt, blev det anerkendt for sit originale logo, som bestod af en rød elefant og blev skabt af Raymond Peynet.

 

Celine kom for alvor til sin ret i 60'erne, hvor man stadig var et stykke tid fra at producere briller, men hvor man ikke desto mindre foregreb en fuld udvikling til et mærke, der ville beskæftige sig med alle facetter af luksusmode, herunder tilbehør. De besluttede sig for at fokusere på sportstøj til kvinder og begyndte at eksperimentere med tasker, loafers, handsker og andet tøj. 

 

Grundlæggeren Céline beholdt sin stilling som chefdesigner hele vejen frem til 1997. Inden hendes tid var gået, spredte firmaet dog sine vinger ud over hele verden, og i 1973 åbnede det butikker i Monte Carlo, Genève, Hong Kong, Lausanne, Toronto og Beverly Hills. Dette hjalp utvivlsomt til at gøre maison'et mere kendt i hele verden og udvikle sig til den stærke, stående luksusvareproducent, som vi ser i dag. Siden da har Celine blomstret op til en førende kraft, når det gælder parisisk chic stil, hvad enten det drejer sig om lædervarer, solbriller eller endda parfumer.

 

Hvor er Celine solbriller fremstillet?

Celine solbriller og -briller designes og fremstilles af Thélios på vegne af LVMH-koncernen. De ligger ved foden af Italiens fantastiske Dolomitter og betragtes som eksperter inden for brilleproduktion. Der er tillid til deres ekspertise hos andre topmærker, som du finder på vores hjemmeside, og som hører under LVMH's ejerskab, herunder Kenzo og Loewe. Thélios kombinerer det franske mærkes modearv med det beundringsværdige italienske håndværksmæssige håndværk, som de specialiserer sig i. 

 

Denne smukke harmoni mellem to af Europas mest bemærkelsesværdige erhverv giver kunstneriske og kreative visioner, der omsættes til håndgribelige produkter, som virksomheden er mere end stolt af at sætte sit navn på. Det giver dem den charme, der kendetegner et par vintage Celine briller, samtidig med at de anvender de moderne og avancerede teknikker, der anvendes i moderne brilleproduktion. Et af de mest skuffende aspekter af udviklingen inden for dit yndlingsmærke kan være bestræbelserne på at opnå en høj produktionshastighed med faldende prioritering af kvaliteten. Celine solbriller tilbyder begge dele og har i samarbejde med Thélios etableret sig på en måde, der giver dem en fantastisk mulighed for aldrig at gå på kompromis med hverken det ene eller det andet. 

 

Hvem sælger solbriller fra Celine?

Hos SmartBuyGlasses DK forsøger vi ikke kun at give kunderne det bedste udvalg af high-end designer solbrillemærker, men vi sørger også for, at vores udvalg inden for disse mærker er tilstrækkeligt stort til, at du ikke bliver skuffet. Du kan vælge mellem alle dine yndlingsfarver og stelformer, herunder Celine cat-eye solbriller, som giver et tydeligt fedt look og tilføjer et lag af vildskab til dit outfit. Du kan vælge hvad som helst, bare brug vores filtre i siden til at vælge dine præferencer og finde præcis det, du leder efter, uanset om det er Celine oversized solbriller, et mere minimalistisk look eller nogle af deres slående stelkonstruktioner med smukke mønstre. 

 

Når du køber hos os online, kan du få mest muligt ud af den hjælpsomme assistance, som vi har tilføjet i købsprocessen for at gøre oplevelsen så meget nemmere og stressfri. Ingen ønsker at være begejstret for deres solbriller, blot for at de ankommer og man beslutter, at de ikke er noget for dig. Sørg for at tjekke vores guide til ansigtsformer for bedre at forstå, hvilke stelformer der vil komplimentere dit naturlige look og fremhæve dine træk bedst muligt. Når du har fastslået din ansigtsform og kan indsnævre din søgning, kan du henvise til vores seneste brilletrends for at følge med tiden og følge alle de nyeste bevægelser. Har du fundet dine yndlingspar, men kan ikke vælge mellem to eller tre? Eller vil du blot sikre dig, at dine absolutte favoritter vil se lige så godt ud på dig, som du håber? Udryd al tvivl ved at bruge vores enestående virtuelle prøveværktøj, som giver dig mulighed for at se dig selv i et hvilket som helst par briller, du kan finde på vores hjemmeside.

 

Hvor meget koster solbriller fra Celine?

Når du shopper efter designerbrands som Celine solbriller, vil du gerne sikre dig, at du ikke bruger for meget og betaler mere end nødvendigt. På vores hjemmeside finder du et udvalg af priser, der kan passe ind i forskellige budgetter, så der er noget for enhver smag. Bortset fra det kan du glæde dig over erkendelsen af, at den pris, du får hos os, ikke kan slås! Takket være vores bedste prisgaranti kan du fortælle os, hvis du finder en bedre pris på det samme produkt efter dit køb, og vi refunderer dig forskellen, så du altid får den bedste pris hos os! Derudover kan du holde øje med Celine solbriller flash sale og udsalgsvarer for at få de bedste tilbud på vores side!