Grid banner
Filtrer og sorter
Sorter efter
Populære valg
Køn
Tilbud
Mærke
  • Celine
Alle mærker
Detaljer
Form
Ansigtsform
Stelfarve
Steltyper
Glastype
Materiale
Størrelse
S
M
45 mm52 mm
Pris
832 kr1247 kr

Celine Briller

De tidsløse briller fra Celine

Hvert eneste par af briller fra Celine er et lille kunstværk. Brillerne er håndlavede i Italien. Går man med et par briller fra Celine der er med til at understrege ens personlige stil, kan man få en næsten befriende følelse, og med solbriller fra Celine bliver ens verden bare den smule bedre. Det glatte, veldefinerede design har gjort briller fra Celine til nogle af de mest populære verden over for dem der gerne vil give deres look et elegant touch. Gå på udgik blandt nogle af de mest populære modeller såsom: Celine CL 41466, Celine CL 41459 og Celine CL 41378 Baby Marta.

 

 

Briller fra Celine, deres skabelse

Celine er et luksuriøst mærke fra Frankrig, grundlagt i 1945 af Céline Vipiana og hendes mand Richard. Mærket startede ud med at lave sko til børn, men ændrede sig hurtigt til at være et designmærke for kvinder med et sportswear feel. Herefter begyndte mærket at lave forskellige lædervarer såsom tasker, sko og handsker og begyndte dernæst at producerer briller. Indtil 1997 var skaberne også dem der stod for designet, herefter blev amerikanske Michael Kors kreativ direktør. Kors gjorde mærket ekstremt succesrigt. 

 

 

Shop Celine i dag

SmartBuyGlasses Danmark har et stort udvalg af Celine solbriller. De har forskellige stel, farver og brilleglas, hvilket gør hvert eneste par unikt. Hvis du kan lide formen cat-eye, har vi massere af trendy Celine solbriller med netop denne form. Hvis du er mere til edgy, geometriske briller, vil du helt sikkert kunne lide de geometriske Celine Edge solbriller.